Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Сватба, булките на 2020 г., тема 2

  • 22 145
  • 741

НАШИТЕ СВАТБИ ПРЕЗ 2020 г.
Скрит текст:
Април
4 април malinka 92
25 април Niya-

Май
1 май Martinellka
2 май HollywoodGirl
2 май AllegraA
22 май Amazing
30 май Alekscheee

Юни
20 юни Azirra

Юли
5 юли Hara_8
17 юли Juicy Pigeon
25 юли Radosttt.

Август
8 август Бенчита
8 август Иванжелина Тодорова 640848
22 август moni1682

Септември
12 септември Flower
19 септември P-i-L-e-T-0


ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИБУЛЧИНСКИ МАГАЗИНИ
Скрит текст:
Популярни магазини за булчински рокли:
СОФИЯ
Сватбен център Младост
Mille Bridal
Carrie Wedding
Areti
The wedding residence
Si-selection inspired
Всичко за сватбата
Be queen
Atelie Ivoire
Paloma fashion
Alfa bride
Sarah Hirsch
Lovebirds
Mon Amour

ВАРНА
Alfa bride
Сватбен център
Афродита
Ателие Споза
Julia Kontogruni

АСЕНОВГРАД
Стоян Радичев
Берна мода
Версай
Александра


СТАРИ ТЕМИ
Тема 1

Вместо записване, нека отговорим на въпросите:
1. Коя е следващата стъпка от сватбата, която ни предстои, какво трябва да запазим или купим най-скоро.
2. Ако сте си купили вече рокля, от кой магазин го направихте? Ще е полезно за следващите булки, а и да допълним списъка ни с магазини.
Виж целия пост
# 1
При нас следващата стъпка е финално съставяне на списъка с гости и съответно поръчване на поканите. Ще започнем да събираме алкохол малко по малко, че да не ни натовари бюджета изведнъж. Вкъщи ще заприлича на ергенска бърлога сигурно Joy
Виж целия пост
# 2
Надявям се да ви хареса новото оформление на темата, за първи път ми е.
Има 24 часа за редактиране, така че ако някок иска да допълним списъка с булките или друго, да пише.

Да отговоря и аз на въпросите.
1. На нас ни предстои плащане на залата, църквата, наемане на агенция за украсата и запазване на хотел за част от медения месец, това са най-спешните неща. Най-сложна е частта с агенцията, чакам доста време вече за оферти. А писах само на 3, ще се свържа и с други.
2. Арети
Виж целия пост
# 3
На нас ни предстои избор на диджей.
Виж целия пост
# 4
Нашата сватба е 08.08.2020 😊 Предстой ни да капарираме ресторанта и да поръчам поканите. Колебая се между 2 рокли - в Алфабрайд и Кари. 🤔
Виж целия пост
# 5
Благодаря за темата.Последно не писах много в нея ,  защото се обсъждаха бутици , които няма да посетя.Аз ще си шия роклята и се надявам да се получи добре.На нас ни предстои избор на покани.
Виж целия пост
# 6
Да слагаме ли и анкета, има ли нещо, което да ни интересува и да става за анкета, аз нямам идеи?

Във фб групите съм срещала въпроси тип какъв ви е бюджетът за сватбата, бюджет за рокля, сватбена декорация или меден месец, кой месец ще е сватбата, диждей или жива музика.

HollywoodGirl, то и с шивачките и интересно, защото много булки търсят такава за шиене на шаферски рокли. Аз няма да имам доста от елементите на традиционна сватба, така че също не мога да се включвам по немалко теми. Дори покани няма да имаме.
Виж целия пост
# 7
Ние избрахме за църква Св.София,фотосесията ще е във Врана и киноцентър Бояна.След сватбената сесия ще е на язовир Въча.Всичко е готово остава ни само да изберем покани,подаръци за гостите и рокли за шаферките.
Виж целия пост
# 8
Ние избрахме за църква Св.София,фотосесията ще е във Врана и киноцентър Бояна.След сватбената сесия ще е на язовир Въча.Всичко е готово остава ни само да изберем покани,подаръци за гостите и рокли за шаферките.


Може ли повече информация за Киноцентър Бояна?


Нашата сватба е на 08.08.2020г  (моля Ния да ме добави в списъка 😇) .
 Роклята от  Si Selection inspired.
Виж целия пост
# 9
Да отговоря на missence на въпроса за общ фризьор и гримьор за нея и булката.
Ако всяка от вас си има фризьор, на който си имате доверие, нека да ви правят те. Относно гримьори - всеки гримьор си има собствен стил на работа, което никак не е лошо, особено ако работи добре и ако на двете ви харесва работата му, та според мен може да е един. Съветвам ви задължително да си направите пробен грим и прическа - допълнителен разход е, но така ще си спестите неприятни изненади в самия ден. Най-добре е всичко да се случва на едно място и да ги викнете у вас/в хотела където ще се оправяте преди сватбата, или да викнете гримьор в салона, където ще ви правят прическа.  На мен ми се случи веднъж да чакам една булка почти един час докато тя си прави прическа в някакъв салон в другия край на града, и ми остана само половин час да я гримирам...

Аз като булка ще искам човек, който прави и двете неща. Предпочитам да седна за 3 часа на едно столче и да не се притеснявам че ще закъснее някой или че трябва да бързам за следващия час. А и така още на пробния грим и прическа, правени от един човек, ще мога веднага да придобия представа как ще изглеждам на сватбата си. Това е идеален вариант за мен, но всичко зависи дали ще намеря такъв човек.

Лично аз бих се доверила на Вержиния Ганчева в Пловдив, в Русе на Мила Икониева, в София на Олга Деренжи и Alina Make up BG. Мога да се гримирам сама, но боя се че в сватбения ден притеснението може да изиграе лоша шега с мен.

А иначе най-добре да се погрижите за фризьор и гримьор 3-4 месеца преди сватбата. Това не означава, че щом сватбата ви е септември трябва да започвате търсенето не по-рано от май, това е само ориентировъчно. При най-търсените гримьори колкото по-рано толкова по-добре))) Надявам се ви ориентирах поне малко
Виж целия пост
# 10
SmileЗаписвам се с 29.08.2020. Предстои ни да съставим финален списък с гостите, да довърша поканите, да си избера рокля, да запазя час са грим и фризьор и куп други дребни, но важи неща...Smile
Виж целия пост
# 11
Благодаря за темата. Моля да ме запишете с дата за сватбата 02.05.2020г. Simple Smile
Виж целия пост
# 12
Благодаря ви за отговорите!

Засега смятаме да разчитаме на фризьорите си. За гримьори имаме няколко възможности:

1. гримьорите, с които работят фризьорите ни;
2. набелязали сме няколко гримьора след отзиви в темите;
3. да изчакаме изложението през уикенда и да видим там какво ще предложат.

zvariele, на сватбата няма да има вземане на кумове, булка и т.н. Ще тръгваме от едно място.
Виж целия пост
# 13
Здравейте момичета

Честито на всички закупили своите булченски рокли ! 😊

На нас ни остават много неща мисля, че но най- важното е църква и граждански да запишем. Вероятно е това да се случи Февруари месец . Рокля нямам, но и не бързам за момента. Поканите сме дали само за родителите, баби и дядовци . Вече след като подредим часово програмата тогава ще направим другите.

Хубава вечер! 🌸
Виж целия пост
# 14
Здравейте! Нашата сватба е на 30.05.2020 ( моля да бъда записана и аз)  и моята рокля е от Si Selection. Ние сега каним гостите. Няма да пращаме покани, защото трябва да са на три различни езика и е сложно, а и ще спестим един разход:)
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия