Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Погача и подарък

  • 3 246
  • 6
Здравейте! Канена съм на погача. Купих за подарък комплектче зимно. Много е сладко с готин надпис "Аз съм парти". Въобще не съобразих за цветовете. Горнището е черно с надписа и някакво анимационно геройче, а долнището е цвят горчица.
Проблем ли е ако едната част от комплекта е черна?
Да не си помислят нещо, знам ли вече.
Виж целия пост
# 1
На погачата на моя син имаше.и черни дрешки подаръци и нищо не съм си помисляла
Виж целия пост
# 2
На погачата на моя син имаше.и черни дрешки подаръци и нищо не съм си помисляла

Много благодаря!
Бая се притеснявам, защото нищо не знам и не разбирам, не съм майка и никога не съм ходила на погача. Да не оплескам нещо от невежство.
Дано й хареса. Иначе попрочетох и взех комплектчето за 6 месечно, тамън като стане пролет. Не е много дебело, но е за студено време. Не му знам нито размерите, нито нищо. Мислех си да му оплета буйки или чорапки, ама се отказах, да не му ги направя малки или прекалено големи. И затова реших да не експериментирам и да взема само комплектчето.
Виж целия пост
# 3
Хората сме различни. Аз лично нищо не бих си помислила, но по всяка вероятност черна дреха не бих сложила на детето си. Но е въпрос на вкус. Аз също не нося черни дрехи.
Виж целия пост
# 4
Аз в момента съм точно на тази вълна,защото предстои погача на моето дете.Нищо не бих си помислила,но и не бих облякла черна дреха на детето си.Всъщност не бих купила или ползвала нищо в черно,а не само дрехи.
Виж целия пост
# 5
Не мисля че ще се засегне мамчето все пак не е само черно, няма ли възможност да го смениш ?
Виж целия пост
# 6
Според мен няма какво да се притеснявате. Плюс това казвате, че горнището е с надпис и анимационен герой, тоест не е само черно. Разбирам да е изцяло черна рокля или изчистено черна блуза и панталонки. Според мен е ок
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия