Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Тежък регрес на дете

  • 36 353
  • 617
# 495
На моето дете с доказани в кръвен серум ДНК на ламски и коинфекции, епщайн бар вирус, парвовирус 19, варицела зостер и гранична рубеола при липса на антитела за изброените с изключение на ЕБВ към който има, но много над горната граница еозонофилите са под долната референтна граница точно толкова, колкото е стъпката между долна и горна граница. При него има съмнения и за хелминти, макар че направените изследвания не можаха да ги хванат. Аз пък имам доказани с антитела изследване 4 щама борелия и също съм с еозонофили под долната граница даже са по-малко и от на детето клонящи към 0.Така че тази връзка между наличие на паразити и завишаване на еозонофилите не е точно такава при всички хора
Виж целия пост
# 496
Рори72, това, което изреждате са бактерии и вируси, а не паразити. Тук са изброени вероятните причини за повишение на еозонофилите: https://www.arsmedica.bg/aktualno/%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%88 … D0%BB%D0%B8%D1%8F
Виж целия пост
# 497
А то и лимфоцитите са повишени. От последното изследване е минало време и може да направите ново.
Виж целия пост
# 498
Паразитите е почти невъзможно да се хванат с нормално изследване, а отделят токсини и правят големи поразии. Могат да се загнездят по вътрешни органи, дори в мозъка. И аз се радвам много за подобрението ви Flowers Hibiscus
Виж целия пост
# 499
Благодаря ви за отговорите ♥️
Мислех да и пусна ПКК, че не сме правили отдавна и тогава ще пусна пак Еозинофилите.
Дали е възможно от АБ да са повишени, че имам спомен някъде четох такова нещо?
Виж целия пост
# 500
Poly, питайте. Отговорих ви на съобщението, но може би искате да е в темата.
Виж целия пост
# 501
Поли, има ли нова стъпка на подобрение?
Виж целия пост
# 502
Само аз явно съм скептична, че това може да са паразити или токсини. По-скоро съм притеснена как изписват на това дете антибиотици като бонбони. Дано греша.
Виж целия пост
# 503
Само аз явно съм скептична, че това може да са паразити или токсини. По-скоро съм притеснена как изписват на това дете антибиотици като бонбони. Дано греша.
Катрал, и на моето дете гастроентеролог изписа дълъг курс с Ванкомицин, заради високия калпротектин. Този маркер показва хронично-възпалително заболяване (пропускливи черва, болест на Крон). Като прочетох листовката, оказа се, че това е един от най-силните антибиотици и с много сериозни странични ефекти. Не посмях да го дам.
Виж целия пост
# 504
И добре си направила, като нищо освен ментално ще пострада и физически от нещо подобно.
Виж целия пост
# 505
И добре си направила, като нищо освен ментално ще пострада и физически от нещо подобно.
Забравих да напиша, че после в епикризите видях, че са й го давали още в родилното. А един от не редките странични ефекти е необратимо увреждане на слуха.
Виж целия пост
# 506
Благодаря ви!
Детето има напредък, вече ходи сама Heart рови из шкафовете, изважда всичко, подрежда, реди най - вече предмети като кула нагоре, но все още не говори...Чакам, чакам и се моля и това чудо да се случи и се чудя какво стана с това дете, вече 10 мес. Психоложката казва, че е пост-травматичен стрес от нещо преживяно или е била свидетел на нещо. Ще започнем скоро с нея работа. АБ вече днес е 16 ден, още 5 ще го пие. Аз лично не виждам ефект от него, по - скоро е от добавките и диетата.
Появи се обаче друг проблем...детето не иска баща си...От около 2 мес стана агресивна към него, биеше го, щипеше го. Сега дори не иска да се качи в колата с него, и също не иска да е с него в една стая...Сега, като отвориха пътуванията и границите, се появи този проблем... Иначе като си е с мен е добре, не е агресивна, държи си се нормално, даже направи и нещо като рисунка, спокойна е. Но като дойде той и става нервна и бяга от него.
Вчера имахме разговор отново с лекарката в Лондон, тя си поддържа мнението, че е инфекция, че дори и изследванията за паразити да са били отрицателни, трябва да си направи един курс с лекарствата, които прикачих по - горе и ни дава контакт с лаборатория в Белгия, която е специализирана в изследвания за паразити и подобни болести. Не съм много наясно, всичко е на английски, вчера дори имахме преводач, че баща и няма как да дойде, като не го иска. Тя ще ни изпрати КИТ, мисля така се казва, като комплект, с който трябва да се вземе кръв на детето и да се изпрати до Белгия, до тази Лаборатория.
Някой да е ползвал тази лаборатория?
https://redlabs.be/

Или някой, ако може да каже какво иска тя да изследване, ще го прикача като снимка. Явно е нещо като панел от изследвания. Ние и показахме българските, правени са в Кандиларов, но тя казва, че им няма доверие и иска в тази лаборатория.
Виж целия пост
# 507
Поли това за предното ти го казваме отдавна. Това да няма общо с блудство или сексуално посегателство някакво? Има как да разберете дали е имала сексуални контакти.  Щом не ще и мъже пък било то и баща й работата на мен лично много ми намирисва. Съжалявам за  дръзкия пост, но не се сдържах.
Виж целия пост
# 508
Майче, няма как вие да прецените от какво точно е сошъл ефектът на подобрение. Според мен, точно от антибиотика е. Изобщо, мисля, чи версията ми се потвърждава.
Виж целия пост
# 509
La Catrala - водила съм я на гинеколог, няма нищо. Друго, ако е имало, няма как да го разбера, за съжаление...
Към други мъже не е така, само към баща си. Преди не беше така, гушкаше го, но сега не го иска.

jam - няма как, да. Аз лично не го свързвам с АБ, защото подобренията дойдоха преди него. Не съм доктор, нямам такива познания, но ще продължим с него, колкото остава. За мен е важно да се оправи и ще направя всичко за това. Ти за ПАндас синдрома ли се съмняваше. Извинявам се, но много мнения и консултации правим и главата ми направо е каша...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия