Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Въпроси относно първи рожден ден

  • 745
  • 4
Здравейте! Скоро предстои първия рожден ден на детето ми. Мислим да е в парти-център наблизо, тъй като няма къде да събера хората вкъщи( живеем в апартамент). Моето семейство е далече, та нямам много хора,  които да поканя. Събират ми се около 10-15 души от възрастните( без мен и таткото) и от децата 6-7. Въпросът ми е може ли да се празнува рожден ден с толкова малко хора в кафене , ресторант, център или изобщо навън? Разбира се всичко е за детето, макар че то едва ли ще осъзнае първия си рожден ден, но притеснявам се да не се получи неловко пред другите, че са по- малко гостите. Кажете според вас? Как празнувахте вие и всякакви съвети ще са ми от полза! Благодаря ви!
Виж целия пост
# 1
Повечето рождени дни, на които сме били канени са били с толкова или по-малко хора, не са малко. Но беше за по-големи деца, на 1 г. честно казано не виждам смисъл.
На моето дете го направихме вкъщи, поканихме само бабите и дядовците. Ако бяха по-далеч, щяхме да поканим вкъщи само най-близките ни 1-2 приятелски семейства.
Виж целия пост
# 2
На първия рожден ден на дъщеря ми бяхме 11човека..моите родители на ММ родителите и кумувете ни.Бяхме в къщи,а и по добре,защото малката беше супер крива(никнат зъбки).Първия рожден ден според мен е празник на родителите.Вече догодина гивот и здраве може би ще е с приятели и децата им.
Виж целия пост
# 3
Ако ви липсва бройка хора просто пишете във форума, ще съберете много Simple Smile

Разбира се, че може.
Няма да затворят цял ресторант за вас, но ще ви направят украса и маса във всеки един ресторант.
За детски клуб също 5-6 деца са съвсем ок. Проблема е че в детските клубове мястото за възрастни не е като за празнуване.
Виж целия пост
# 4
И защо да не може да празнувате 15-20 души в заведение?Може да бъдете и 5 ,и 55.Какво означава “да се получи неловко”?Вие състезавате ли се с някой?Харесвате си заведение,отивате,питате,резервирате,евентуално правите меню,ако такава е политиката на заведението.
Лично аз скоро бях на 1-ви РД на дете + кръщене и гостите бяха 50 души.
Аз правих погача на моето дете преди седмица в сладкарница,като бяхме 20 души.Отидох ,попитах,уговорихме се,поръчах предварително някои неща,поръчах си украса,извиках фотограф и всичко мина перфектно.На следващия ден пък беше именничка и пак събиране правихме ,но в ресторант (30души) и пак така процедирах (отидох,уговорих се,направих менюто).Разбира се имаше и други хора в заведението (не са го затваряли заради нас),но ако това не ти пречи не виждам да имаш проблем с празнуването.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия