Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Инфекция от лубрикант

  • 928
  • 9
Здравейте искам да попитам възможно ли е да се получи вагинална инфекция от лубрикант?
Виж целия пост
# 1
Според мен не е възможно, освен ако имате някаква алергия към някои от съставаките му, или ако е с изтекъл срок на годност.
Виж целия пост
# 2
В какво се изразява тази инфекция?
Виж целия пост
# 3
Може. Изхвърля се опаковката.
Виж целия пост
# 4
Не мисля, че може да се определи дали е реакция към лубриканта или към презерватива, да са ви заразили или ако сте ползвали играчка да е била замърсена.
Трябва да се посети гинеколог и да се почне лечение не само за алергия, а и за възпаление и полово предавани болести + микробиология.

Но по темата - към Дюрекс лубрикант често има реакции. Има в аптеките лубриканти на водна основа и без хормони - гинеколога ще ти препоръча.
Виж целия пост
# 5
Ами имам пъпчици и нещо като червени петънца, и ме боли при уриниране, а приятелят ми няма никакви оплаквания. Мисля си че е от лубриканта защото излязоха точно на следващия ден след като го използвахме, аз ходих на гинеколог той нищо не ми каза изписа ми вагинална промивка и Глобули гинофилус. Аз пак ще отида разбира се,но просто исках да разбера дали е възможно да се получи от лубрикант
Виж целия пост
# 6
Това,което описваш е контактен дерматит.Може да е от лубриканта или латекса на  презервативите,ако сте ги сменили.
Виж целия пост
# 7
Не сме ползвали презарвативи, значи най-вероятно е от лубриканта
Виж целия пост
# 8
Често лубрикантите съдържат глицерин, който може да довлече гъбички.
Не купувайте Дюрекс, а избирайте такъв без аромати и алергени, както и без глицерин.
Виж целия пост
# 9
И аз съм получавала сърбеж от лубрикант и ми казаха да взимам само такива без аромати. Те са доста скъпи, но поне знаеш, че всичко е ок с тях.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия