Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Занимания деца 0-3 години

  • 1 581
  • 5
Здравейте, момичета! Зимата вече показа, че е тук и се чудя и мая къде мога да заведа моето момиче на 1,2 годинките и да я разнообразя малко от пространството в хола у дома. Моля ви за идеи, приемам всякакви предложения. Искам да я заведа някъде, където може да се наиграе на воля, без да ангажирам цял детски кът, тоест да можем да отидем двете или с някоя приятелка. Става въпрос за София и по възможност места, до които може да се стигне с градски транспорт. Благодаря ви!
Виж целия пост
# 1
Наблизо парк нямате ли? Все още не е много студено, спокойно може навън по обедните часове.
Виж целия пост
# 2
Тепърва предстоят грипове и вируси, не бих водила толкова малко дете по закрити места. По-добре паркове, Банкя, зоопарка, нещо подобно, за 1-2 часа, отколкото в някой клуб.
Иначе директно на въпроса - Малки приказки в Изток, достъпно е и с градски транспорт.
Виж целия пост
# 3
Аз и градския транспорт бих избягвала – голям бациларник е там. Много по-добре е да се ходи пеша.
Виж целия пост
# 4
Наблизо парк нямате ли? Все още не е много студено, спокойно може навън по обедните часове.

Имаме парк, но съоръженията вече са ледени като ги пипнеш, а няма как да я заведа и да не иска да играе по тях.... Иначе навън естествено, че е най-хубаво, като дойде снегът ще падне игра, но дотогава трябва и малко разнообразие. Вкъщи и на челна стойка да застана, все ще й писне.
Виж целия пост
# 5
Музейко има хубав детски кът 😊Забавен и с пързалка😊Има и други работи за малките.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия