Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ÇUKUR - "Ямата" с Арас Булут Ийнемли - ТЕМА 9

  • 1 190
  • 23

   

Всеки понеделник от 20:00 часа по  

Продукция на Ay Yapım

Продуцент: Керем Чатай

Сценарист: Гьокхан Хорзум и Дамла Серим

Режисьор: Синан Йозтюрк

Музика: Тойгар ЪшъклъВ ръцете на семейство Кочовалъ е контролът върху Чукур, един от най-проблемните квартали в Истанбул. Най-важното правило при управлението на сем. Кочовалъ е никога да не допускат наркотици. Но съществуващият ред е нарушен с появата на нова група, която е хвърлила око на квартала и се готви да наруши тази забрана.

Точно когато си мислят, че сем. Кочовалъ са се предали, се завръща малкият син във фамилията, Ямач, който преди много години е оставил зад гърба си Чукур, за да създаде съвсем различен живот, и с това започва една нова ера.

Ямач преди години е оставил зад себе си Чукур и семейството си, и се е потопил в един свят, в който да не мисли за утрешния ден. Той вярва, че е намерил безкрайната любов, когато се среща с не по-малко непредвидима, наранена и опасна, но много красива млада жена на име Сена.

В живота на младата двойка, която се събира, за да са „щастливи до смъртта“, отново влизат Чукур и семейството на Ямач, а с това нищо вече няма да е такова, за каквото са мечтали.

Дали бъдещето на Ямач в Чукур и миналото на Сена ще им позволят да създадат един общ живот?

Превод на резюмето: Reni - BGАрас Булут Ийнемли

Йонер Еркан

Ръза Коджаолу

Ерджан Кесал

Перихан СавашАРХИВ

Тема 1 Тема 2 Тема 3 Тема 4 Тема 5 Тема 6 Тема 7 Тема 8

Виж целия пост
# 1
Селямън алейкум!

Виж целия пост
# 2

Виж целия пост
# 3
Даам! Май познах, че четвъртия Кочовалъ е отложил малко заминаването за Алемания. Stuck Out Tongue Winking Eye
Виж целия пост
# 4
Виж целия пост
# 5
Синан, чок мерси и лека! Hug
Виж целия пост
# 6
И аз да се запиша  Hug
Виж целия пост
# 7
Синан,благодаря за преводите и новата тема!
Виж целия пост
# 8
Благодаря за новата тема! Hug bouquet bouquet
Виж целия пост
# 9
Привет на пишещите в темата. Не пиша,но чета( да съм в  час,относно Чукур и сие). Селфи,джанъм беним- колко ми е приятно да чета всичко,което си написала
Продължавай да с това невероятно чувство на хумор. Онлайн не гледам,назад съм с два епизода. Сега гледам и се нервя на кадъните. Тая Ефсуууун ми е противна,тая другата дето се явява един път гярчек,един път руя- и тя. Ма заради невероятната възможност да се насладя на другия каст- стискам гьозовете( свикнала съм де). Кефи ме Вартолу Саадерин и неговата богата езикова култура. Полиглота на Чукур- даже връщам с мишката по няколко пъти и се хиля на глас. Благодаря на Синан за новата тема. Възхищавам се на мъжкия каст- невероятни са-и рейтинга го доказва. Трети сезон е все пак. Улях се. Приятен ден!
Виж целия пост
# 10
Виж целия пост
# 11
Благодаря за новата тема!🤗
Виж целия пост
# 12
Виж целия пост
# 13

Филмът на Арас с 5 милиона зрители Hands ClapHands ClapHands ClapДовечера на наградите за стил на списание ELLE, Арас щял да получи наградата за  Най-добър актьорДилян - за Изгряваща актриса на годината

Скрит текст:


Танер Йолмез - за Изгряващ актьор на годинатаДемет Евгар - Най-добра актриса

пп Дилян и Танер за кога да са изгряващи, ама нейсе ... Wink

ппп Декемврийският брой ще бъде с 2 корици:

Арас


Скрит текст:
и Демет
Виж целия пост
# 14


Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия