хол-кухня

  • 3 152
  • 33
# 30
За пренасянето - защото повечето отделни кухни са малки и не е комфортно събирането на повече от двама. При посрещане на гости пък съвсем.
Пък и нали бягат от миризмата. Като се съберат всички да ядат там, където е готвено, няма ли пак да се вмиришат (щом абсорабторите им не се справят)?

Ако към кухнята има трапезария и помещението е повече от 10 квадрата, тогава е рядко срещано в България.
Виж целия пост
# 31
Mного зависи каква ти е кухнята и каква ти е трапезарията
Виж целия пост
# 32
Е, аз говоря за кухня поне 17-18 м2, та даже 20. И без перални и сушилни в нея. И един хол пак там някъде.
Вярно новите жилища не са така, но има сгради, кооперации с подобни разпределения.
Утре например мъж ми иска да си готви свински крачета. Не мога да го лиша от това удоволствие, но пък 2 часа шум и миризма. Но засега нямам избор и ще търпя холокухнята от 27 м2, и ми е по- добре от предишното жилище с кухня 10 и хол 19, но раздалечени.
Виж целия пост
# 33
И аз имах същата дилема за холо-кухнята ни,но сега съм доволна че избрах този вариант.Добър аспиратор и няма да мирише.Аз ползвам Фабер за 700 куб.помещение.Готви се всеки ден.Не мирише изобщо в стаята на манджи.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия