За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 30 267
  • 737
# 435
Препоръчайте качествено сухо мляко, освен на Nstle Nido друго изпитано.
Виж целия пост
# 436
Алабашът яде ли се суров?
Виж целия пост
# 437
Да, настърган на салата със зехтин, сол и оцет. Можеш да сложиш и други кореноплодни и семена. Много го тачим в къщи.
Виж целия пост
# 438
Алабашът яде ли се суров?
Яде се, ама внимавайте щото образува после газове.
Виж целия пост
# 439
В работата в която съм сега правят бисквитена торта с маскарпоне и е много вкусна, попитах за рецепта, но нямат право да я кажат.... Някой да знае някаква подобна?
Виж целия пост
# 440
Аз правя торта от обикновени бисквити "закуска" + маскарпоне + сметана+ настърган шоколад + бейлис. Оставям я да престои за няколко часа в хладилник. За точни количества, нямам представа. Всичко е на око.
Виж целия пост
# 441
Ето ти на пеп-4о бисквитената торта
 http://pep-4o.blogspot.com/2015/10/blog-post_16.html
Виж целия пост
# 442
Здравейте!

Моля за изпитана рецепта за шкембе чорба?
Виж целия пост
# 443
Не съм  й почитател, но зарадвах ММ , който я обича по тази рецепта. Беше високо оценена...Simple Smile

Шкембе чорба на Супичка

https://www.supichka.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D1%80%D0%B1%D0%B0
Виж целия пост
# 444
И аз така правя шкембе чорба, само без брашното.
Виж целия пост
# 445
Имам форма с махащо се дъно във формата на сърце. Искам да я изпробвам за чиизкейк,но не знам колко продукти да сложа... малка е ще се опитам да прикача снимка.
ПП не знам как да сложа снимката в скрит текст.
Някаква примерна рецепта за тази форма?
Виж целия пост
# 446
Имам форма с махащо се дъно във формата на сърце. Искам да я изпробвам за чиизкейк,но не знам колко продукти да сложа... малка е ще се опитам да прикача снимка.
ПП не знам как да сложа снимката в скрит текст.
Някаква примерна рецепта за тази форма?

Опитай с този:

Чийзкейк "Изненада"
Виж целия пост
# 447
Здравейте!

Моля за изпитана рецепта за шкембе чорба?
Вкъщи много я обичаме и след като пробвахме различни рецепти, установихме, че най-много ни харесва с прясно и кисело мляко. При интерес ще напиша рецептата.
Виж целия пост
# 448
И аз много в харесвам с прясно и кисело мляко. В нашия град заведенията я правят с кисело мляко и много брашно и става уникална.
Виж целия пост
# 449
Привет майсторки, дано някоя от вас може да ми отговори веднага, че е време за обяд Flushed
Вчера купих нарязана рибица (филе) от свинско месо . Идеята ми беше за медальон; но се оказа че филетата са много тънички - буквално по 2-3 мм ?! Посолих с черен пипер и сол, намазах ги с олио още вчера след обяд и сега съм в чуденка КАК?
* за грил не става; във фурната също - поне според мен.
Ако ги поопека на тиган, така както са дали нещо ще се получи?

** Рецепти със сирена, сметани - моят син НЕ яде.
Благодаря ви за помоща! Пожелавам на всички хубав ден.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия