Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Как да си намеря гадже?

  • 5 756
  • 174
# 165
Добра оценка си даваш. Браво!
Сега остава и другите да ти я дадат...
Виж целия пост
# 166
Има ли друг начин, освен терапии? И как да си намеря приятели? Имам хубави качества в тази посока-добър приятел съм, откровен, помагам

Покани колегите да излезете след работа. Излизай с тях по-често на обяд. Вземи си куче, ще срещнеш огромно количество хора. Не се притесняваш ти да направиш първата крачка - много често от познати до приятели разликата е в това да покажеш интерес към човека отсреща.
Виж целия пост
# 167
Има ли друг начин, освен терапии? И как да си намеря приятели? Имам хубави качества в тази посока-добър приятел съм, откровен, помагам

Честно казано си малко наивна... Това не знам до каква степен ще ти помогне да си намериш приятели... В днешно време повечето хора, които ще срещнеш, ще гледат да те използват.

Съвети за намирането на приятели не мога да дам - аз никога не съм търсил. Когато си сред хора (без значение на работно място, на дискотека, на парти или на рожден ден), винаги се случва така, че с енадушваш с хора, близки до теб, като мислене и/или хумор. Може би трябва повече да се социализираш?
Виж целия пост
# 168
FragranceFanatic Благодаря. И на другите също.
Външния ми вид е нормален не съм красавица,но нямам дефекти. Среден ръс и килограми средно дълга черна коса и тъмни очи.
Нищо особено не правя уикендите седя си в къщи
Какво разбираш под "среден ръст", "средни килограми" и "не съм красавица, но нямам дефекти"? Всеки човек има различна представа за тези неща... Привлекателните мъже на улицата заглеждат ли се в теб? И какви са истинските ти ръст и килограми? Обиколките на: талия, ханш, бедрото в най-широката му част?
 За ръста и килограмите най-вече питам затова, защото в страниците за познанства мнозинството женски профили, в които е попълнено "Телосложение: Средно" или "Телосложение: Нормално", килограмите са около 80-90, а ръстът е 150-160. И според преценката на тези жени, те имат средно или нормално телосложение.

 Както писаха и други хора на повечето страници в тази тема, обиквено харесването на жената е свързано предимно с външния ѝ вид, от който следва и по-нататъшния интерес на мъжа към нейното опознаване.
Виж целия пост
# 169

 Привлекателните мъже на улицата заглеждат ли се в теб?

Братле, в днешно време привлекателните мъже на улицата заглеждат други привликателни мъже.

Макар и красив мъж, смея да твърдя, че мъжът няма нужда да е красив. Други качества трябва да има. На мен ми стига жена ми да е красива - мен... кучета ме яли!

ПС. Този разпит на непозната жена във форум за точни размери до сантиметър са ми е малко... WOW.
Виж целия пост
# 170
Скрит текст:

 Привлекателните мъже на улицата заглеждат ли се в теб?

Братле, в днешно време привлекателните мъже на улицата заглеждат други привликателни мъже.

Макар и красив мъж, смея да твърдя, че мъжът няма нужда да е красив. Други качества трябва да има. На мен ми стига жена ми да е красива - мен... кучета ме яли!

ПС. Този разпит на непозната жена във форум за точни размери до сантиметър са ми е малко... WOW.
Харесването според външния вид съществува откакто Свят светува. Не сме го изобретили ние. Simple Smile
 И точно основните мерки за външния вид са силен показател за много неща относно харесването. Имам една позната, която е слаба като скелетче и макар да е симпатяга в лицето, никой мъж не я заглежда и си е сама. Същият проблем го имат и жените с противоположния тип фигура - закръглените.

  Глупаво звучи, но никак не са малко хората, които дори само заради едни 5 милиметра биха отказали да бъдат с някого! Друга моя позната си направи операция на носа, защото ѝ беше гарванов тип и изведнъж започнаха да я свалят много мъже, включително и такива, за които тя допреди това беше "невидима", т.е. не харесваха носа ѝ. И това е само половин сантиметър разлика.

 В една друга тема в този форум - за предаването "Женени от пръв поглед", се изредиха десетки жени да обсъждат критично как едното око на един от участниците в предаването било няколко милетра по-нагоре от другото и как те нямали да бъдат с подобен мъж. Ето ти само два бързи примера, където хора открито показват, че не биха харесали някого само заради милиметри разлика от това, което са свикнали да приемат за подходящо и красиво според техните разбирания. А какво пък остава, ако има цели сантиметри и десетки килограми разлика спрямо нечии представи за хубост...
Виж целия пост
# 171
Абсолютно съм съгласна с PapaSmurf.


Съгласна съм и с това, обаче, че ако съм 10кг. повече или 10кг. по-малко, едва ли ще бъда толкова харесвана, колкото сега. Или ако носът ми беше малко по-голям. Или ако съм нула номер.

Но чак точни мерки не виждам защо да се обсъждат. По статистика от 2017г. българката днес изглежда така:

Средна брутна годишна заплата: 9286 лв.

Среден ръст: 163 см

Средно тегло: 67 кг

Знаем, че БГ-мамите са от друг свят, но... Това е средно как изглежда българката днес.
Виж целия пост
# 172
Чичо ти Смърф да ти каже... Това че една жена изглежда да е "сама", не значи че е така. Аз пък, да ти кажа, както и да изглежда една жена, винаги ще си намери мъж - стига да иска. И слаба, и пълна, и на 20, и на 80 години.

При мъжете, обаче... thats not the case! Та с други думи - разбирам те, ама... такъв е живота. Приеми го! Wink
Виж целия пост
# 173
Скрит текст:
Това за мерките и килограмите е толкова относително...Например имам една колежка, по моите стандарти е направо дебела,  пак по мои стандарти няма нито хубави черти, нито интересно излъчване. Но тя се смята за дебела, ходи си с най-прилепналите дрехи и има супер самочувствие. Няколко колеги я свалят доста усилено, явно я смятат за атрактивна. Познавам и  доста момичета с правилни мерки, правилни черти и хубава коса, но някак не хващат окото.
Много е важно цялостното излъчване. Самочувствието също е част от това излъчване. Цялостното впечатление, а  не отделните елементи.
Сещам се за моя приятелка, която е изключително атрактивна, но има толкова студено излъчване, че ми е правило впечатление, че мъжете на се осмеляват дори да я заговорят. Това също е минус.
Това си е също част от намирането на човек за връзка. Има една доста разпространена практика. Обикновено немалко мъже от типа "играч" (но от по-ниска категория) пробват с всякакви ласкави думи и усмивчици да впечатлят именно по-пълни или по-малко красиви жени, защото знаят, че те имат чувство за малоценност и нямат ухажори около себе си, освен тези, които искат да ги вкарат в леглото за по една нощ (или колкото нощи тя пусне, преди да се усети). Съответно и тези жени по-лесно поддават на свалки и ако са достатъчно наивни да вярват на сладки приказка, лапват въдицата и за съжаление после биват употребени...

То е ясно, че и на такави ще попадат, но дори невзрачните хора си намират половинка, която ги обича. Дори е по-добре едно по-обикновенно момче или момиче да се  хване с някой, който е на същото ниво. Най-лошия вариант е някой, който няма реална самооценка, който се цели само много над нивото си. Много хора са сами точно заради нереално високите си претенции без покрититие.
Виж целия пост
# 174
Отново се впуснахте във философии, далеч от темата.
Ако въпросът наистина е на дневен ред за автора, се дадоха достатъчно съвети и напътствия.
Заключвам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия