Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мултифункционален инструмент Parkside – помощникът с многобройни таланти

  • 5 854
  • 398
Ако през новата година ви се иска да направите само още една дребна поправка вкъщи и в ума ви се въртят безброй проекти за домашни подобрения, е време да се запознаете със сродната си душа в света на инструментите. Той е универсален талант с многобройни приложения и е създаден за всички домашни майстори (или кандидат-майстори) с неограничено въображение. Идеален е за рязане, разделяне, стъргане и шлайфане, а най-хубавото е, че можете да го използвате дори на труднодостъпни места – в близост до ъгли, ръбове и др. Безценен помощник е при изрязване на отвори в разнообразни материали (като пластмаса, гипсокартон, дърво, цветни метали), за скъсяване на тръби, отстраняване на лак, боя, остатъци от лепило, както и за много други дребни ремонтни и монтажни дейности, пред които рано или късно се изправяте у дома.На българския пазар ще откриете модели с разнообразни характеристики. Един от тях е мултифункционалният инструмент на Parkside PMFW 310 D2. Работата с него е комфортна и не натоварва излишно ръката, тъй като уредът има ергономична форма, стабилна метална глава и мека дръжка. Броят на трептенията му се регулира плавно, което дава повече контрол при обработка на по-крехки и по-твърди материали. Патронникът е универсален и подходящ за разпространените принадлежности. Безспорен плюс е и лесната им смяна без инструмент, както и възможността за нагласяване на принадлежностите според посоката на работа. Наличен е и накрайник за външно прахозасмукване за намаляване запрашването на обработвания детайл и работната среда. Допълнително удобство дава и кабелът с дължина 4 m.

Комплектът е поставен в практичен куфар за удобно съхранение и транспортиране. В него ще намерите следните принадлежности: 2 ножовки за прободен трион, 1 сегментен режещ диск, 1 нож за стъргане, 1 триъгълна шлифовъчна плоча, 18 шкурки и 1 канал за засмукване на прах.ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:
Номинална консумация: 310 W
Обороти на празен ход: 15000 – 21000 min⁻¹
Дължина на кабела: 4 m


Включете се в активацията!
Споделете ни до 23.01.2020 г. какво бихте искали да подобрите в дома си през новата година?
На 24.01.2020 г. седем от вас, изтеглени на случаен принцип, ще спечелят ваучери за пазаруване в Lidl на стойност 50 лв.

Моля, запознайте се с Общите условия на активацията ТУК.
# 1
Домът ми има нужда от много подобрения, мисля през пролетта да ремонтирам коридора, да освежа детската, а после ако имаме възможност и банята...
Виж целия пост
# 2
Етажерката в хола ни, която е като секция и
Има нужда от подобрение.
Виж целия пост
# 3
Ох, един сложен ремонт се задава. Ще отделяме една стая за детето. Ще заграждаме и проустрояваме.
Виж целия пост
# 4
В къщата на село започваме основен ремонт.
Виж целия пост
# 5
Затворен балкон, хол и антре.
Виж целия пост
# 6
Лятото ще правим свод в хола,за с го разделим на хол и трапезария.Мисля,че мултифункционалният инструмент и точно това,което ни трябва.
Виж целия пост
# 7
Кухненските шкафове Simple Smile
Виж целия пост
# 8
Да направя в детската интересна комозиция от рафтове. Една закачалка трябва да се монтира в коридора. Няколко картини трябва да се закачат, а по нататък и трябва да се освежат стените в целия апартамент.
Виж целия пост
# 9
Предстои ни ремонт в кухнята, старите шкафове са за смяна,  а и первазите на паркета са откачени на едно място!
Виж целия пост
# 10
Да успеем да си направим къщата и да посрещаме 2021 в нов дом Simple Smile т.е. всичко искам Simple Smile
Виж целия пост
# 11
Коридорът ни е в плачвно състояние, поради нашата глупост първо да го направим, а после да внасяма трудновлизащи мебели.
Виж целия пост
# 12
В дома, през тази година е предвидена подмяна на кухненските шкафове и шкафовете за баня.
Виж целия пост
# 13
Смяна на вратичките на кухненските шкафове, на врати на стаите.......най-вече врати ще се сменят вкъщи, другото ще е съпътстващо.
Виж целия пост
# 14
Ако мога да го сменя с нов и по-точно да сменя апаратамента с къщичка в близко село, ще е най-добре.
Имам неща за довършване в банята, една част от паркет за подмяна, трябва и леглото на детето да сменя. Но след ремонти цяло лято ми писна и зарязах всичко за неопределен период от време.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия