Какво ще купя отново? (2)

  • 89 628
  • 754
# 30

И двете марки не са ок. Градус не докосвам.

Защо?
Виж целия пост
# 31
Защото са индустриални боклуци от среден клас. Градус не докосвам и по други морални съображения. Навремето от индустриалните биваха "Джиев".
Когато сколасам купувам пасищни, но са бая големи, скъпи и т.н.
Виж целия пост
# 32
Саяна за мен са за другата тема. Но с киселото си мляко и прясното. Не съм им опитвала кашкавала, но млеката им са... (къде ми е светло зеленият емотикон).

Дайте препоръка за крем за ръце. Много са ми напукани ръцете, въпреки ръкавиците за домакинската работа. И все около ноктите ми се цепи кожата.
За мен най-тежката артилерия е чист глицерин от аптеката. Преди време кожата на ръцете ми се цепеше до кръв и само това ме спасяваше. Щипе ако има рани и първоначално стои мазно, но ефекта е уникален мека и здрава кожа.
Виж целия пост
# 33
И аз да кажа - за пилешкото, просто не пазарувам пакетаж. Нито охладено, нито замразено... Единствено давам шанс на Лидл-ските разфасовки, но рядко.
Гледам от магазин за месо да вземам и пилешко и свинско...

Като напишат, че няма хормони - ОК. Но какво друго има, че да са така пихтиести и гнусно-лигави тия разфасовки. Да не споменаваме цената, че и Градус и всички подфирми на Амета - Разград станаха златни...
Виж целия пост
# 34
Да похваля кауфландските замразени зеленчуци, по-конкретно бейби-морковчетата и броколито. Обикновено като приготвям такива зеленчуци на пара, ги овкусявам с лимон, сол и масло. А кауфландските бяха страшно вкусни и съвсем без нищо. Heart Eyes Пак ще купувам от тях със сигурност.
Виж целия пост
# 35
И аз да кажа - за пилешкото, просто не пазарувам пакетаж. Нито охладено, нито замразено... Единствено давам шанс на Лидл-ските разфасовки, но рядко.
Гледам от магазин за месо да вземам и пилешко и свинско...

Като напишат, че няма хормони - ОК. Но какво друго има, че да са така пихтиести и гнусно-лигави тия разфасовки. Да не споменаваме цената, че и Градус и всички подфирми на Амета - Разград станаха златни...
Тумблират ги със саламура, за да задържат вода и да тежат повече.
Виж целия пост
# 36
Това е ясно за томблирането. Ама и преди 6-7 години пак го правеха. Просто вече изходния продукт е изначално скапан и както и да го обработват, става все по-зле.
Незнам направо как ще се храни тоя свят в бъдеще. Нещата отиват в много лоша посока...
Виж целия пост
# 37
Къде го има това сирене Пастир?
Виж целия пост
# 38
Пастир съм виждала във Фантастико.
Виж целия пост
# 39
Относно крема за ръце: много съм доволна от емулсия за тяло.
https://apteka.framar.bg/30007263/%D0%B5%D1%83%D0%B4%D0%B5%D1%80 … D0%BE%D0%B6%D0%B0
Виж целия пост
# 40
Наскоро попаднах на страхотно сиренце.Одринско на "Родопея".Много вкусно и мазно сирене.В Пловдив го откривам само в една верига магазини.
В коя верига се намира? Може и на ЛС, за да не се приеме като реклама.

От киселите млека харесваме на Елена и Родопчанка, а от сирената - Кърнаре. От кашкавалите на Елена във восъчната пита и на Кърнаре.

На ММ за проблемните ръце дерматоложката му изписа Юсерин аквафор и засега му помага. Също и един течен сапун, но го няма в България.
Виж целия пост
# 41
Относно крем за ръце - от години ме спасява  Глисолид. Аз имам проблем с кожата на ръцете, не само козметичен, а дерматологичен. И от нелекарствените кремчета, само Глисолид ми понася и помага.
Виж целия пост
# 42
Тоалетна хартия Selpak харесвам. Без кисели краставички Freshona (от Лидл) не оставаме и зиме, и лете. Както и мокра тоалетна хартия от там и универсалните мокри кърпи.
Виж целия пост
# 43
Наскоро попаднах на страхотно сиренце.Одринско на "Родопея".Много вкусно и мазно сирене.В Пловдив го откривам само в една верига магазини.

За коя верига става дума?
Виж целия пост
# 44
Купувам от жълтите пилета и има едни вносни румънски Fragedo. Гледат ги при затворен цикъл със зърно от собствена ферма и без хормони. Месото е стегнато и с вкус, за разлика от разплутите пихтиески филета на родни производители.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия