Какво повече НЯМА да купя - 21

  • 92 656
  • 828
Добре дошли в новата тема.

Старите теми:
Тема  1 - https://www.bg-mamma.com/?topic=560393
Тема  2 - https://www.bg-mamma.com/?topic=638645
Тема  3 - https://www.bg-mamma.com/?topic=660382
Тема  4 - https://www.bg-mamma.com/?topic=698313
Тема  5 - https://www.bg-mamma.com/?topic=698313
Тема  6 - https://www.bg-mamma.com/?topic=777171
Тема  7 - https://www.bg-mamma.com/?topic=838548 
Тема  8  - https://www.bg-mamma.com/?topic=899873
Тема  9  - https://www.bg-mamma.com/?topic=922967
Тема 10 - https://www.bg-mamma.com/?topic=969414
Тема 11 - https://www.bg-mamma.com/?topic=992119
Тема 12 - https://www.bg-mamma.com/?topic=1009464
Тема 13 - https://www.bg-mamma.com/?topic=1041011
Тема 14 - https://www.bg-mamma.com/?topic=1072174
Тема 15 - https://www.bg-mamma.com/?topic=1104545
Тема 16 - https://www.bg-mamma.com/?topic=1138292
Тема 17 - https://www.bg-mamma.com/?topic=1209479
Тема 18 - https://www.bg-mamma.com/?topic=1273715
Тема 19 - https://www.bg-mamma.com/?topic=1339596
Тема 20 - https://www.bg-mamma.com/?topic=1399781.750
Виж целия пост
# 1
Записвам се с кашкавал Соколово /споделих в предишната тема/
След 2-3дни в хладилник прилича на стар калъп селски сапун 🤣

Виж целия пост
# 2
не го ли държите в торбичка?
Виж целия пост
# 3
В торбичка най-често мухлясва
Виж целия пост
# 4
Златната среда е - в найлоново пликче, но не плътно затворен. Simple Smile
При мен така се запазва най-добре. Нито мухлясва, нито пресъхва като този на снимката.
Виж целия пост
# 5
Не ям много кашкавал и гледам да купя малка разфасовка фабрично опакован, за да мога да го отворя, когато ми потрябва. Когато вече е извън опаковката, го държа в чинийка и го подпирам на ръба, за да е във въздуха, иначе за седмица мухлясва. Обикновено не ми съхне, най-често взимам на Елби
Виж целия пост
# 6
Бабек на КФМ-едно голямо бляк.
Телешки суджук на Бони- има вкус на конско. Какво мелят и слагат те си знаят, ама ако искам конски суджук ще си купя такъв.
Ядем боклуците на Европа, а и ние вече произвеждаме такива. Чудно просто.
Виж целия пост
# 7
Винаги го държа открит 🧀 ,доста го хапваме,не се задържа дълго.
Случва се да поизсъхне,но такъв вид досега никой е нямал 🤨
Виж целия пост
# 8
Винаги го държа открит 🧀 ,доста го хапваме,не се задържа дълго.
Случва се да поизсъхне,но такъв вид досега никой е нямал 🤨
Нищо отворено не държа в хладилника,а пък млечните най-бързо поемат всякакви аромати.Всичко е по кутии за съхранение на храна,пакети и така...И кисело мляко като отворя,му търся капак и го затварям.
Виж целия пост
# 9
Винаги го държа открит 🧀 ,доста го хапваме,не се задържа дълго.
Случва се да поизсъхне,но такъв вид досега никой е нямал 🤨
Нищо не държа открито, после има вкус на хладилник и миризма сбирщайн. Да не говоря за хигиена.
Кашкавал се яде поне кило на седмица, мухлясало и изсъхнало не съм видяла.
Виж целия пост
# 10
Аз друго открито не държа вътре,така че няма какви миризми да прихване.
Виж целия пост
# 11
Повече няма да купя този слънцезащитен лосион:

Плътен, бял гипс, който нито се размазва, нито попива.
Виж целия пост
# 12
Краве сирене "Съединение", ужасно солено и горчиво, то не съм го и купувала, подариха го на МП, ама не струва изобщо.
Виж целия пост
# 13
Скоро не съм купувала сирене Съединение, но за мен то е едно от най-хубавите, които съм купувала.
Виж целия пост
# 14
Беше. Моите впечатления от последното купено са същите и за първи път от години ще се насоча да купувам друго. Ще пробвам с ЕлБи, че купувайки го за баница и печива с него не съм имала разочарования.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия