Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 65

  • 27 858
  • 748

Тенденциите на 2019 в интериора - статия в ElleDecor
20 модни предложения за обзавеждането от DecorAid


Living Coral - Цвят за 2019 година на Pantone
Bleached Coral - Цвят за 2020 година на Pantone
Classic Blue - Цвят за 2020 година на Pantone
Как да декорираме с Living Coral?
Комбинации с Classic blue


Някои места за вдъхновение
decor.cloud/
www.apartmenttherapy.com
www.houzz.com
veroniquevecco
www.alvhem.com
IKEAhackers
Better Homes & Gardens
quattro.studio/
www.acherno.bg
www.dibla.com
www.fimeradesign.com/bg
www.pinterest.com
Цветови схеми - www.design-seeds.comСкрит текст:
Виж целия пост
# 1
Честита ни нова тема!
Пантонът за тази година е класик блу и на мене много ми се прииска да си нашаря коридора с него.
Виж целия пост
# 2
Esmee, ако намериш снимчица на класик блю-то, подай ми линка, да го добавя.
Виж целия пост
# 3
Благодаря за новата тема!:heart:

Харесвам всякакво синьо-любим цвят ми е,но за сега се ограничавам само до носенето на дрехи в този цвят.
Виж целия пост
# 4
В предишната тема бях сложила снимки на Clasic blue от сайта на Panton
Виж целия пост
# 5
Esmee, ако намериш снимчица на класик блю-то, подай ми линка, да го добавя.

Това е цветът, който си сложила. А ако искаме да е като за нашата тема, може да добавиш нещо такова: https://cdn-0.newinhomes.com/fb0859b1-2e6e-4835-92a8-e89209cfd4b … c%20blue%203.jpeg

https://scontent-lhr3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s1080 … 8&oe=5E86FDDE

Трябва да си сменя аватара и подписа, за да съм в тон Simple Smile
Виж целия пост
# 6
Благодаря за полезната тема!

Момичета за колко пари ориентировъчно може да се намери в България маса от масивно дърво  - шестица?
Виж целия пост
# 7
Благодаря за полезната тема!

Момичета за колко пари ориентировъчно може да се намери в България маса от масивно дърво  - шестица?

Разликата е в пъти, не може да се каже. Най-евтини са чамовите, после буковите, накрая дъбовите (това са най-често срещаните). После идват механизмите и изработката, а накрая може да има и огромна надценка за "дизайнерски" модел.  Ама за добро изделие над 500, а може и няколко хиляди. По поръчка сигурно може и по-евтино, ако е проста и стандартна конструкция. Виж в ИКЕА също.

https://galeria-mobel-outlet.com/%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%BB% … %81%D0%B0-segm-3/
Виж целия пост
# 8
Ей тези хора съм ги нахаресала в фб(нямам лични впечатления) пускат там маси с масивни плотове, които изработват. Предполагам че някъде има и цени.
https://www.facebook.com/SnemConstructions/
Виж целия пост
# 9
Благодаря за новата тема. Много приятно местенце, надявам се да продължим все така да си помагаме.
Прекрасна снимка на темата!
Мисля, че моментът е подходящ да покажа, какво се случи със онази стена, дето трябваше да е готова преди половин година, боядисана в пудра Simple Smile

Моля, не ме цитирайте (но нямам нищо против някой да сейфа за лична употреба, ако му хареса комбинацията Simple Smile

Отново благодаря за ценните съвети и вдъхновението, защото без вас не бих била така смела Simple Smile
Скрит текст:
Виж целия пост
# 10
Kaisia, последен въпрос за оня разкошен паркет. Освен редовното намазване, има ли някакви недостатъци омасления паркет? Казваш, че попива мазнини. Виждат ли се петната от тях  и могат ли да се изчистя с шкурка, примерно? Как се държи, когато леко се намокри - от мокри чехли, да кажем. Може ли омасляването да се прави частично - само там, където е захабено? И много ли е трудоемко, защото вкъщи е ясно, че аз ще трябва да го правя, ММ е над тези неща.
Ако някой друг има впечатления, може също да сподели. Предстои ми да слагам паркет и съм силно раздвоена между по-красивото /омасления/ и по-лесното за поддръжка /лакирания паркет/. Бях си обещала при такава дилема да избирам практичното, но всеки път изпадам в терзания.  И понеже си мисля да сложа паркет в коридора, включително пред входната врата, това прави още по-трудна дилемата.
Може ли омасления паркет да се изцикли и да се лакира на по-късен етап?
Виж целия пост
# 11
Благодаря за изключително полезната тема, която открих преди 5-6 години, следя непрекъснато и използвах много идеи. Flowers Hibiscus
Имам нужда от мнението ви и се надявам на съдействие. Прикачам идейно разпределение на апартаменти в бъдеща сграда. Мога да предложа промени. Целта е жилища до 200 кв. м. (без общите части, както са в плана) за моето и на брат ми семейства. Със сигурност искаме 1 тристаен и за останалото съм силно разколебана - още един тристаен или два двустайни, които ако решим да могат да се свържат и да се получи отделна кухня.
Не съм убедена, че това е най-доброто разпределение според параметрите на сградата (или поне според нашите желания). Не ми харесват малките холо-кухни. Опитвам се да правя промени, но ми е трудно да "видя" свързани два двустайни. Мисля дали може да се получи по-добър тристаен само от едната страна (т.е. среден) и дали ако двата съседни двустайни са на срещуположната страна ще са по-подходящи за свързване.
Асансьорът, стълбището и най-малкия двустаен не могат да се местят. Промените трябва да пасват на всички етажи.
Ще бъда благодарна за мнения.
Скрит текст:

Записвам си разкошната снимка на темата за бъдеща мини-кухничка.
GG_BG, да кажа моя опит с нов дъбов паркет от 5 години. Водена от идеята да не го омаслявам всяка година, защото и моите мъже са над тези неща, го лакирахме с лак на водна основа - сатен. Беше прекрасен, но сега е захабен и с петна, особено в кухненската част. Или ние не пазим добре или не е лакиран както трябва и попива, макар че сложиха 3 ръце. Единственото, което мога да направя е да го изцикля целия и да лакирам или омасля. Кухненският плот е дървен омаслен. Захабява се, потъмнява особено около мивката, петна, изгорено. Всяка година минавам с шкурка целия, омаслявам и става като нов. Петно от изгорено махнахме скоро с шкурка. В началото беше по-светло, но вече не личи.
Решила съм през лятото да изцикля паркета и да го омасля. Чудя се дали ще се справя с подходяща машина, че не знам как ще изнесем всички мебели и кухня, за да дойдат паркетаджии. Омасляването е лесно, но не знам дали трябва да се цикли / шкури преди да се омасли целия всяка година. Ще следя и аз какво ще отговорят другите.
Виж целия пост
# 12
Със сигурност не можеш сама да изциклиш паркет. На мен един (уж)майстор ми направи новия паркет на вълнички и после друг го поправя, но беше с голяма и тежка професионална машина. С никакви дребни хоби машинки не можеш да изциклиш добре паркет.
Виж целия пост
# 13
Въпроси относно схемата:
Искате от трите начертани апартамента да направите за вас и брат ви, или показаното е само вашата част?
С какво предназначение ще бъдат апартаментите, които ще се оформят-наем, за вас, за деца в бъдеще?
Виж целия пост
# 14
*Vessy, те майсторите циклят и без да са извадени мебелите. Където могат - минават с голямата машина, а където е по-тясно мястото - с други приспособления. Така ни го циклиха в офиса, не си направиха труда дори по-леките шкафове да изнесат. Проблемът е единствено в оня фин прах, който "безпрашните" уж машини вдигат и който прониква и по най-вътрешните ъгълчета на шкафовете, независимо как ги опаковаш.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия