Какво олио ползват за пържене в USA?

  • 1 663
  • 20
Какво олио ползватв в USA? Ние сме отскоро тук и си купихме pure vugetable,но когато пърйим каквото и да било в него е много гадно.Само това намерихме маи нямат слънчогледово,търсихме но.... Та с какво пържите вие?
Виж целия пост
# 1
 Аз не съм в USA, но имам спомен, че някой беше писал за спряното от производство слънчогледово олио. Не знам дали още е така или аз се бъркам. newsm78
 Няма ли някакви мазнини, които да продават само за пържене? Те обикновено не оставят неприятен вкус и са предназначени само за това.
Виж целия пост
# 2
Само цареви4но олио за пържене,за салатки зехтин.
Имат и слън4огледово,явно в самият магазин не е имало тогава.
Виж целия пост
# 3
Точно днес купих  слънчогледово и то на Градина-българско е ама е малко скъпичко ,дадох за една ботилка от 1л- $2.99 #Crazy
Иначе ползвам каквото ми попадне.
Виж целия пост
# 4
Точно днес купих  слънчогледово и то на Градина-българско е ама е малко скъпичко ,дадох за една ботилка от 1л- $2.99 #Crazy
Иначе ползвам каквото ми попадне.

 Къде намирате слънчогледово? Аз нито веднъж не съм виждала  newsm78
Аз ползвам зехтин за салати и пържа с vegetable.
Виж целия пост
# 5
При нас има в българските и мексиканските магазини.
Виж целия пост
# 6
Малинчо продаваше олио и излизаше към $3/бутилка с доставката. Ама гледам вече няма Sad
Аз купувам vegetable - малко мирише на риба като се загрее, но понеже четох разни лоши работи за canola-та и никога не го пробвах. Май canola  не мирише толкова. За салати основно зехтин или слънчогледово ако няма зехтин на сметка ...
Виж целия пост
# 7
Купувала  съм слънчогледово  в Kroger, Haris Teeter, даже и  Walmart, ама там не винаги го има. Canola oil било вредно, а и наистина е безвкусно, затова си взимам царевично.
Виж целия пост
# 8
Слънчогледово олио има и в Jewel и струва около $1.99.
Виж целия пост
# 9
Купувала  съм слънчогледово  в Kroger, Haris Teeter, даже и  Walmart, ама там не винаги го има. Canola oil било вредно, а и наистина е безвкусно, затова си взимам царевично.

 На разни места пише, че канолата била много полезна.........но това е ГМО рапица, доколкото ми е известно.........и маслото явно излиза много евтино......та вероятно за това тръбят, че е много полезно.......но то и царевицата ви е ГМО, така че  newsm78
 интересно ми е защо няма слънчогледово..........В САЩ не произвеждат ли......или е вредно и са го спрели ?
Виж целия пост
# 10
Ох ...извинявайте........щях да ви пиша, че маслото от авокадо е най- добро за пържене , но се отплеснах..................

http://www.care2.com/channels/solutions/guides/143
Виж целия пост
# 11
Доколкото знам масло от рапица в БГ се ползва предимно за смазочно масло. Тук в Дания също такова основно се продава, а явно се и купува. Ама наистина ли е вредно и защо... Ако някой има понятие....
Виж целия пост
# 12

http://en.wikipedia.org/wiki/Genetically_modified_organism
Виж целия пост
# 13
Аз използвам зехтин за пържене и задушаване (light olive oil или pure olive oil), а понякога, макар и рядко, vegetable oil.
За салати използвам зехтин също, но extra virgin olive oil.
Слънчогледово олио никога не съм виждала, но не съм и търсила също така, т.е. сигурно има, не знам.
Виж целия пост
# 14
Слънчогледово ползвам, Sunflower Oil, от местния суперкаркет, няма проблем да го намериш при нас в Ню Джърси.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия