Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Тема за бързи въпроси и отговори ~ Всичко за нашите деца ~ Училищен блиц ~ Тема №4

  • 25 990
  • 717
# 570
За парковете,  както и да е, там са на въздух,  но заведения,  дискотеки,  молове, кина....
Виж целия пост
# 571
Смешно и тъжно е да не ходят децата. Сигурно на някой от тях им непонятно, на мен донякъде също...
От друга страна наистина много по-масово събиране на хора ще е. Различно е някой отишъл по желание на дискотека или протест.
Виж целия пост
# 572
Ще поживеем до септември и ще видим. Има "чудесен" потенциал до тогава епидемията да се разрастне, особено в София. Макар и да не си личи има и не малък процент хора, които се пазят и не ходят по молове, басейни и дискотеки. А училището е задължително за разлика от последните. Нямам никакво желание за още един срок или година ДО, но мисля, че всяко решение е предпоследно и нищо не е сигурно.
Виж целия пост
# 573
То хубаво, но цял живот ли ще стоят "затворени" на онлайн обучение. Рано или късно ще отворят училищата и ще сме на изходна позиция. Заразата няма да изчезне като с магия, ще си я имат от тук насетне. Според мен трябва да се спазва добра хигиена, във всяка стая в училище да се инсталира диспенсър за дезинфектант, да се проветрява добре и да се мият по-често коридорите.
Ако ставаше със затваряне, още през март, когато затвориха държавата, щеше да изчезне...
А онлайн обучението, при цялото ми уважение към старанието на учителите, което наистина беше доста, не е равнозначно на присъственото.
Виж целия пост
# 574
да се спазва, ама отиди в произволно избрана фирма по нашенско и бас ловя, че в най-добрия случай ще ти направят едно показно - "бързо слагайте маските, че идват на проверка" и ще започне суматохата. Но ако случайно погледнеш през прозореца, всички ще са в лежерно състояние и мерки една огромна нула. Дори не са дезинфектантите, а хората - те дори ръцете си не мият!
Виж целия пост
# 575
И какво е решението според вас?
Онлайн обучение колко? Година - две - три.....?!?

Когато дойде време за училище - вирусът е много страшен, обаче щом е за заведения, дискотеки и хотели - е, няма нищо, само спазвайте правилата.....
Виж целия пост
# 576
Решението е поне малко да се поучим от азиатците, които сърбаха попарата. Дори попаднах и на някакви снимки от европейски училища май бяха децата или с маски, или с шлемове,разни кръстчета в коридора. Обаче за тази цел ще трябва да сменим населението. Никой не иска нищо да се направи, седим и чакаме. Какво чакаме и ние не знаем, ама чакаме. А каквото и да реши сегашният министър, столът му се клати, а ако вотът мине, тогава играта съвсем ще стане друга.
Виж целия пост
# 577
Вярваш, че след вота на недоверие ще спрат протестите ?
Затваряне може и да има,  но само след чувалите и камионите .. преди това не вярвам
Виж целия пост
# 578
По-скоро сега всички си трайкат на всички нива, защото не знаят дали утре няма да изхвърчат. Защо да се морят да правят нещо като може да се окаже, че вече няма да е тяхна работа или ще се смени шефът?
Виж целия пост
# 579
Дистанционно до без край не е опция. Това да разделят класовете на части също не ми е ясно как, а и не ми е нужно.

Най вероятно си мисля, че ще накарат всички деца да стоят с маски в стаята, а навън може и без. Което е кофти, но пък ще ги предпазва и от стандартните бацили, които циркулират обикновено.
Виж целия пост
# 580
Дали ще пуснат електронни учебници /иска ми се безплатни/ за 8,9, 10,11, 12 или пак ще трябва да приготвям 200-300 лв и да обикалям борсите?
Виж целия пост
# 581
За 9 клас - директорката на нашето училище каза, да не бързаме за купуване, защото по много предмети ще има Ел учебници. За АЕ-интензивно, отново-обща поръчка, за езици май са най-скъпи
Виж целия пост
# 582
Онлайн продават ли се някъде накуп?
Виждала съм в олх, но там голямо ровене пада. И като поръчаш и платиш доставката, ме ми се вижда да е мн изгодно?
Виж целия пост
# 583
Аз изчаквам да излязат всички и поръчвам от Стор бг. Поне така правех от 5 до 7 клас. Обаче в 9 беше ужас! 1/3 от ВУ борса, 1/3 от Стор, защото някои ги нямаше, 1/3 - езиковите - от издателството.
Виж целия пост
# 584
От 5 до 7 клас не са ли от училище учебниците?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия