Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Да г разделиш

  • 3 250
  • 35
Здравейте , запознах се с обвързан мъж и аз бях обвързана но така стана , че се разделихме и се събрахме . Понеже моя бивш прави проблеми и неговата бивша също защото са били 10 години заедно и имат  общи неща които той трябва да си вземе .Така ние от два месеца сме заедно седим в тях , крием се излизаме по отделно  и ходихме на почивка за заедно за празниците но аз не мога да кача снимки защото той не дава . Дали е прав или евентуално ме лъже и баламосва как мислите . На мен ми писна да се крия а той казва че го прави за да се успокоят нещата и , че ме обича .Имам чувства да му дам ли шанс или да бягам докато още не съм се влюбила съвсем
Виж целия пост
# 1
Ти като знаеш, че ужким са разделени, защо се съгласяваш да се криеш?
Виж целия пост
# 2
Големият проблем са снимките.
Виж целия пост
# 3
Тук нови подробности вкарваш. Давай пак с план А и план Б. Този с 10-годишната връзка едва ли ще е 20-годишният, с който уж си в момента. Те ли се крият от някого, ти ли не можеш да се намериш, не знам :Д.
Виж целия пост
# 4
 И какво толкова има да си взема още? Диаманати, злато, рубини, че ти налага да се съобразяваш с друга!?
Виж целия пост
# 5
Драма! Не разрешава да качи снимки от почивката. Че то все едно не се е случило, ако не натриеш носовете на бившите и покажеш коя е звИздата.
Ами така се случва, като разбиеш чужд дом, то нерви, то ограничения...
Виж целия пост
# 6
Аааа, тая драма много лесно се решава с аплоуд. После само ще береш плодовете от известността и на тоя златен любовта. Качвай снимките и се наслаждавай.
Виж целия пост
# 7
Сега това продължение на предния филм ли е или се появи и трети човек 🧐 план В?
Виж целия пост
# 8
Извинявай, ама на колко години си????
Виж целия пост
# 9
Следя темата с голям интерес .... Grinning

Виж целия пост
# 10
Обърках се. Нали план Б не Ви водеше на почивка?
Виж целия пост
# 11
Това седене заедно у тях го подразбирам, че живеете заедно. Но, ей Богу, нямам никаква идея защо излизате поотделно, защото тя имала да взема някакви неща от у тях...И това, за да се успокоели нещата. Остарявам явно, затъпявам.
Виж целия пост
# 12
Май-май те използва за развлечение и след 2 месеца ще те зареже, за да се върне при бившата. Ама кво пък? Нали те води по почивки, макар и тайно?! Ти снимай, прави и видеа, и като пак се събере с онази, започвай да ги качваш и я отбелязвай в публикациите - да си мисли, че още сте заедно!
Виж целия пост
# 13
Това е план Б които е на 35 . Има да взима имот защото са имали брак пък са се развели преди да се запознаем
Виж целия пост
# 14
Аа, ти си имаш резервни играчи.  В!? Може пък той да няма кво да дели с бивши и настоящи.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия