Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Даване за осиновяване

  • 4 562
  • 56
# 45
Стига сте го плюли това момиче. Трябва да я подкрепим да си отгледа детенцето, не да я обвиняваме защо го е направила, как го е направила, какво е написала. На бременно момиче не се говори по този начин, малко подход имайте.
Виж целия пост
# 46
Шоколатче, няма как да подкрепя дете да ражда и отглежда дете. И нямам предвид физическата й възраст. И ти как си представяш да отглежда дете сама, с категоричния отказ на биологичния баща?! Имаш ли представа какво значи да си родител  и родител, който отглежда сам детето си? Със сигурност нямаш. Това не е играчка и отговорността, която имаш е завинаги. Във всяко едно отношение.  Изобщо не опира само да дрешки, храна и колички. В нейния случай за бебето и за самата нея би било по-добре да го даде за осиновяване, както и да си научи урока. Защото всичко това е урок и като не го научаваш по лесния начин, го научаваш по трудния или по още по-трудния.
Виж целия пост
# 47
Аз мисля, че е пързалка.
Виж целия пост
# 48
Аз бих ти помогнала.Ще ти гледам детето докато си стъпиш на краката.Имам 3 деца и живея в чужбина,не се оплаквам от липса на финанси.Пиши ми на лс или ми дай телефон за връзка.Ако смяташ ,че след година две ще си в състояние да се грижиш за бебето аз бих помогнала.
Виж целия пост
# 49
При пързалките се регистрират специално, за да си направят темата. Тук има и предистория, която съвпада с времевата линия.

В този случай наистина бих препоръчала на момичето да го остави детето за осиновяване. Моделът й на липсваща себестойност, послушност каквото каже мама, не е подходящ за майка отглеждаща дете, независимо дали е на 19 или на 29 или на 39. Много топли това, че момичето мисли какво е добре за това дете и това е хубаво. Пренаталните чувства на обич от майката са много добри за развитието на детето като личност.

Относно това, че продължава да прави секс с безотговорния баща, който дори не иска детето, това може само да ме натъжава. До такава степен майка й, като родител, възпитател, авторитет, й е сринала самочувствието и себеоценката, че момичето дори не подозира, колко много, колко много повече заслужава от живота.
Виж целия пост
# 50
Здравейте, не искам да ви разубеждавам ако вие не искате да гледате бебето си, но помислете наистина, в момента аз съм на 27години,случи се така, че забременях и родих на 17г. бащата същото като при вас дори още по зле,обмислях и аз много вариянти, същата история, живеех с майка ми, работеше само тя, трудно беше, но реших, че няма да оставя детето си, все пак не се знаеше дали след това няма да искам някога да имам дете а да не мога, всичко се случва в живота,да взимах малко пари 135лв с детските, но се справяхме, не сме били гладни, не е лишавано бебето, приятели семейни помагаха с дрешки и т.н.т. И никога не съжалих за решението си, имам прекрасен син без който не бих си представила живота Simple Smile За това Ви казвам, помислете хубаво, винаги има начин, щом има желание Simple Smile
Виж целия пост
# 51
Мило момиче, помисли наистина добре. Не парите са най-важното за твоето дете, а дали майка му го обича. А ти пишеш като жена, която обича детето си. Казвам жена, защото си на 19, не си на 13. Все пак майка ми се е оженила на 19 едно време.
Казвам ти го като 29 годишна жена, която със зъби и нокти се бори с инвитро процедури, за да има свои деца. И осиновяване сме обмисляли. За новородено бебе хора като нас на секундата ще се намерят, за да го гледат. Ще има осигурен живот, така е. Но ти как ще живееш своя живот, като си го оставила. Самата мисъл, че си готова да работиш, за да помагаш на осиновителите, означава, че не си готова да оставиш детето.
Помисли си. Познавам момиче, което роди на 16 без родители зад гърба си и отгледа чудесно дете.
Пожелавам ти да вземеш правилното решение за теб и за детето.
Виж целия пост
# 52
Чета ви и не мога да го проумея на 19години бременна и да си остави детето, може да прозвуча грубо но така мисля, 17години се боря да има дете да забременея да го износя да усетя какво е, е не успях въпреки всичко осинови едно прекрасно момиченце сега е на 10години тя е най хубаво нещо смисъла на живота ми да не съм я родила но тя е моята дъщеря мило момиче аз която пътят ми беше труден помисли, има вариант да го от гледаш посл ще страдаш за него има много семейства който така жадуват за дете, това дете ти е дар недей да му пропиляваш неговия и твоя живот помисли още веднъж ще ти е трудно но вярвам че ще успееш да се справиш
Виж целия пост
# 53
Авторката отдавна спря да пише.Явно няма никакъв интерес.Не веднъж предложих помощ на която не получих отговор.
Виж целия пост
# 54
Най-вероятно майка й й е докопала телефона и няма и да има включване от нея.
Виж целия пост
# 55
По принцип може ли майката да посочи семейство, което да осинови детето, дори ако не са роднини.
Има ли правна възчожност?
Виж целия пост
# 56
По принцип може ли майката да посочи семейство, което да осинови детето, дори ако не са роднини.
Има ли правна възчожност?

Майката НЕ МОЖЕ да посочи кой да осинови детето и.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия