Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Премествам се в София - ново училище и лекари

  • 5 253
  • 3
Здравейте! Планирам Юни месец да се преместя в София ( сега съм в Шумен). Полужението е следното- имам момиченце, което сега е първи клас и септември ще трябва да я запиша да учи в София. Как стоят нещата там, към кого да се обърна? Бременна съм с второ, което възнамерявам да родя в София т.е и гинеколога трябва да сменя и личните ни лекари и всичко. В района на Младост 2 ще живеем. Моля, ако има някоя майка, която може да ми помогне със съвети да пише.
Виж целия пост
# 1
В Младост 2 има 2 училища 128-мо и 39-то. Минаване и през двете и ако има място записвате детето.
За безплатната детска консултация може да се запишете в някоя поликлиника. Има и в Майчин дом. За платена консултация има още повече варианти.
Виж целия пост
# 2
Не мисля, че точно преди раждането ще може да смениш лекар, но платено няма да ти откажат. В 25 Поликлиника, д-р Папукчиев е чудесен лекар. Не води раждания обаче. Може да звъннеш в Окръжна болница, Младост 1 се намира.

Училищата в Младост 2 са 128 и 39, както писа Монза. Зависи къде точно живеете. Още юни вървете и говорете с директорите за места. И двете училища са добре, само първа смяна и занималня следобед.

За личен лекар не мога да дам мнение.
Виж целия пост
# 3
Гинеколог в Младост - д-р Мишел в 25та поликлиника, изражда в Шейново. При него съм се следила и с 3те деца. Simple Smile

За у-ще не мога да помогна, не сме в района.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия