Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Целувки по устата

  • 18 649
  • 221
# 30
Мдаа. Перверзията е само в нечий болен мозък.
Виж целия пост
# 31
Защо , когато някой каже че целува детето си по устата вие си представяте , някакви перверзии . Със моята съпруга не сме имали в предвид , че при всяка една свободна минутка целенасочено я целуваме в устата , не мога да си обесня как може някой от вас да казват че да си целунеш детето е "Гнусно и Перверзно" . Не мисля , че да изразяваш обич към дете е Гнусно а най малко перверзно. Да аз или моята съпруга никога не сме се целували с родителите си по устата , но едно е да видиш как се целува мъж на 30 год с майка си която е на 60 което и аз намирам за гнусно , но със детето ми го намирам за истинска обич между баща и дъщеря , смятам , че след 2/3 години когато е в пубертета даже няма да иска да ме прегърне ,какво остава за целувки . Затова ми е много приятно, че сега иска да покаже по този начин люботта си към мен и изобщо не ми се струва гнусно.
Виж целия пост
# 32
Не се връзвай, човек, всеки има право на свое мнение. Кой как го изказва, няма значение за вас, а и изказът говори повече за човека, който го демонстрира.

Мен повече ме е гнус да пипам количките в Кауфланд, ако трябва да съм честна, отколкото да ме целуне дъщеря ми.
Виж целия пост
# 33
Ей, голямо подскачане за една целувка. Сори, но еднакво гнусно ми е 30 годишен син да се целува с майка си и осемгодишна дъщеря с 40 годишния си баща по устата.
Виж целия пост
# 34
Гнусно и перверзно, защото има гнусни и перверзни родители, които са опорочили всички невинни жестове на обич към децата.
Вярно е, че има изверги родители, които посягат на децата си и се възползват от тях сексуално, но тук говорим за невинна секундна целувка в устата.
Обикновенно целувка в устата на дете = педофилия и това скандализира повечето хора.
Някъде гледах маймуна майка дето със своята уста изсипва сдъвканата от нея храна в устата на малкото си маймунче за да го нахрани. Няма да се изненадам ако и древния човек така е хранел потомството. И маймунките в зоопарка постоянно се целуват и гнявят. Гадна работа, ама според Дарвин ние сме еволюирали човекоподобни маймуни и нищо животинско не ни е неприсъщо.
Всеки сам си решава кое му е гадно или не, но голяма част от убежденията са базирани на предразсъдъците и натрупания опит включително в детството. Аз например съм много малко целувана от родителите си, стигнала съм до убеждението, че това ме е ощетило по някакъв начин и целувам моя син колкото се може повече за да не му е странен жест целувката.
Дали е обменил с мен няколко антигена в повече или е пипнал вирусите като са му кихали в детската градина е все едно и също!
Виж целия пост
# 35
За които не е приемливо - не целуват децата си по този начин, но явно има хора, които не виждат лошо в това. Авторът разбра, че не е  някакъв уникален случай и че има и други хора, които са като него.
Аз перверзия в целуване на дете, независимо дали по бузите, устата, главата, врата не виждам.
Включително целувам детето по корема като го боли, по ръката като се удари, защото все още минава при него - дай на мама да го цунка и ще мине по-бързо. Също му правя масаж на гърба с един крем, което в нечий мозък пак може да види перверзно, ако за него масажа може да е само с подтекст секс.
Сега темата ще продължи в тон - целуващи и нецелуващи, перверзни и т.н. Grinning
Виж целия пост
# 36
Пък аз като изкъпя дъщеря си много обичам да я хапя по вратлето. Каква съм извратена само...
Виж целия пост
# 37
Мен ме е гнус от хора, които го мислят това с перверзията...бррр 😷
Виж целия пост
# 38
Пък аз като изкъпя дъщеря си много обичам да я хапя по вратлето. Каква съм извратена само...
аз пък го хапех по вътрешната страна на крачето. Сега ако реша да го направя сигурно ще се простя с някой друг зъб Joy
Виж целия пост
# 39
Аз я пляскам и целувам по дупето. Ама не рева по форумите.
Виж целия пост
# 40
Иска да ни скандализира.
Виж целия пост
# 41
Мен ме е гнус от хора, които го мислят това с перверзията...бррр 😷
Не става дума за перверзия, а не особено приемливо действие. Става дума за момиче, което целува баща си. Ако е на 2-3г как да е, но на 8...
Виж целия пост
# 42
И какво като е на 8?
Робувате на стереотипи и предразсъдъци.
Виж целия пост
# 43
при което от масата започнаха упреци , какво правиш ти нормален ли си? Защо я целуваш по устата .
Явно поне 2-3 човека са оцелини нещата като неуместни.
Виж целия пост
# 44
Всеки си реве за нещо по форумите. Grinning
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия