Станция за заточване Parkside – за винаги надеждни остриета

  • 11 936
  • 363
# 270
ММ ги точи и поддържа.
Виж целия пост
# 271
Почистване след употреба и се заточват с точило при нужда.
Виж целия пост
# 272
Когато има нужда от това ножовете да с енаточат мъжът ми ги взема на работа, там имат подходяща машина.
Виж целия пост
# 273
Имам си мини точило за домакинските ножове
Виж целия пост
# 274
Заточвам си ножовете върху няколко водни камъка с различен грит и накрая ги финиширам върху кожен строп. Не бих ги съсипвал върху шмиргел или подобна станция за заточване, но мисля, че би ми вършила за заточване на бургии.
Виж целия пост
# 275
Обръщам порцеланова чаша на обратно и на дъното заточвам ножовете.
Виж целия пост
# 276
Съпругът ми отговаря за остриетата на ножовите.
Виж целия пост
# 277
Като не ги ползваме много 😂
Виж целия пост
# 278
Ръчните инструменти с камъни и шкурки и са винаги в кондиция.
Машинните не мога да заточвам за момента.
Все се каня да си купя заточна станция.
Виж целия пост
# 279
Имам някакво старо "точило". Дори не знам как се казва. Рядко го използваме, когато усетя, че някой нож не реже достатъчно добре. А за ножиците дори не ми е идвало на ум, че и те могат да се заточват - винаги купуваме нови, ако не режат добре.
Виж целия пост
# 280
Следваме инструкциите на производителя.
Виж целия пост
# 281
С редовно почистване и наточване. Занимава се винаги мъжът ми с това.
Виж целия пост
# 282
В нас съпругът ми заточва ножовете със обикновенно точило.Другите инструменти не ги заточва.Като се изхабят по-някога си купува нови.Но ако имаше такава станция за заточване Parkside ще я използва максимално,сигурна съм.
Виж целия пост
# 283
Баща ми има електрическо точило и периодично му ги нося да ми ги точи.
Виж целия пост
# 284
Моя мъж се занимава с тези неща...Иначе имаме една машинка, с която точим ножовете.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия