Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Надраскан автомобил

  • 587
  • 4
Здравейте, мами и евентуално татковци! Вчера случайно забелязах, че предния капак на колата ми е надраскан- не е много дълбоко, но все пак си личи. Колата стои пред къщата и предполагам, че "прекрасните" ми съседи, с които имам от дълги години проблеми, са решили да ми съсипят новата кола. Та, въпросът ми е- случайно да сте имали такъв проблем и как го оправихте? Какви продукти използвахте или директно закарахте колата на бояджия? Попаднах на някаква реклама за писалка, която магически изчиства драскотините. Ползвали ли сте нещо подобно и имаше ли ефект? Малко преувеличена ми се струва рекламата на такива продукти и не съм сигурна дали си струва да инвестирам в нещо подобно.
Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 1
Казвате, че колата е нова.
Значи имате каско
Заявявате щета, оглеждат Ви, пращат Ви в оторизиран или доверен сервиз и там оправят драскотините ако са леки с полиране, ако са по-тежки с боядисване.
Няма гаранция, че утре няма да Ви напишат на вратата с пирон Честито, де...
Затова, направете го по-към края на застраховката.
Декларирате, че е станало вчера на паркинг...В някои компании имате право на не повече от две такива щети-без протокол. Освен това, ако сте на вноски на каското, ще трябва да внесете цялата премия, ако го заявите сега.

За средствата, за които питате - не знам, не съм ползвал, може и да стават, но по-скоро не, според мен. Рядко такъв тип продукти са нещо качествено. макар че, знае ли човек...
Успех!
Виж целия пост
# 2
Застраховател и сервиз, в който да оправят щетите.
Виж целия пост
# 3
Тези химикалки и препарати не вършат работа. Стават единствено за повърхностни белези, дори в някои случай и с тях не се справят.
Виж целия пост
# 4
Застраховката винаги е най-добрият вариант, защото тя покрива и такива инциденти.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия