Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Плюсове и минуси на кварталите в София - 8 тема

  • 30 571
  • 797
# 795
Заповядайте да продължим дискусията в новата тема
Виж целия пост
# 796
А, аз мразя велосипедистите и като пешеходец, не само като шофьор. Онзи ден един щеше да ме отнесе на пешеходна пътека и зелен светофар. Даже не му и хрумна да намали, понеже му е червено.
Когато им изнася се ползват от правата на МПС, но когато не им изнася се правят на пешеходци. А в определени случаи правят дивотии, неприсъщи за никого.

Припадам!
Виж целия пост
# 797
Мен постоянна са на път да ме прегазят велосипедисти. Въобще не свиркат със звънец, често минават на червено, а на тесните улички се движат по двама. днес например пред  началото на В. Левски двама си правеха състезание, връхлетяха откъм гърба ми и се движеха залепени един за друг, едва в последния момент се разделиха.  Преди два-три дни пак имаше някакъв пред сградата на БАН, до (бившият вече) Парламента, един ми връхлетя отзад.
Абе не мога да разбера защо не ползват звънците? А в Княжевската градина редовно си устройват сътезания. Да не говорим, че всеки ден като влизам в метрото пред  Университета, от страната на Княжеската градина е приключение, да не ме сгази велосипедист. И тротинетките -и те са същата работа. Лишени са от звънци!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия