Домакини 70/ За да постигнеш всичко, понякога е достатъчно да направиш само една стъпка

  • 43 147
  • 743Архив: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,
11, 12, 13,14 15, 16,17,18, 19, 20, 21, 22,23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30,
31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69

Албумчето ни:
Потребител и парола на ЛС
Виж целия пост
# 1
Цоп!Първа!
Благодаря за новата тема!

В Бс в училището все едно зомби апокалипсис.Няма деца,коридорите празни.Не знам защо не обявят грипна ваканция.Криста и шепа деца са само в стаята.
Ванко днес отива в Мюнхен да си изтегли документите.Иска да се мести в Холандия.Много ми е притеснено за пътуването с тези вируси и истерии покрай тях.
Не мога да я отпусна тази душа.Все нещо ме мъчи.

Дано новата тема я напълним само с хубави вести!
Виж целия пост
# 2
Привет дами. Мерси за новата тема.
Не помня кой попита за щерката, че отдавна се каня да пиша и все отлагане, но, ето прясна, прясна информация. Преместването мина успешно на 6.02 и вече е установена в Берлин за 6 месеца. В събота пък си долетя във Варна Heart EyesИма ваканция сега и използва прибирането си за да свърши работа тук. Вчера вади един мъдрец дето и създаваш грижи и мина много бързо и лесно. Аз си взех 2 дни отпуска да съм край нея и да си я гледам. Добре е.
Бях ви споделила за групата на Дени за танците, нали. Ми приеха ги и ще танцуват на въпросното събитие тази събота в София. Мноооого са щастливи защото се избират групи от цяла България и се допускат само 25.
Ремонта успях да го приключа и изненадата се получи, но аз се чувствам разбита. Stuck Out Tongue Winking Eye
На кратко това е.
Вале, защо ще се маха Ванко от Мюнхен?
Виж целия пост
# 3
Благодаря за новата  тема и прекрасното заглавие!

Слагам кафето е беж по задачи.
Виж целия пост
# 4
Благодаря за темата, Ма ко!
Олекна ми, направо летя! Току що отмениха пътуването на мъжа ми в Лондон. От почти всички държави , участващи там, са отменили пътуването на служителите си. Ох, летя, летя, ако видите слон в небето, съм аз!
Виж целия пост
# 5
МА КО и аз да ти благодаря за новата юбилейна тема. Китайците казват ( ех, тези китайци), че и най-дългият път започва с първата крачка. Simple Smile
И да ви кажа. Поглеждам днес към небето и виждам един красив слон, който лети, лети...И го познах. Наш е!
Дано изпишем темата с приятни новини.
СЛАВЕ, дано на твоето момче да му върви в Холандия.
ПЛАМИ, успех на твоето момиче в Берлин.
Хубав ден на всички!
Виж целия пост
# 6
Я, надписа, я картинка ми бяга винаги. Даже махнах надписа и пак на предварителен преглед е както трябва, а при публикацията се измества. Ама това не пречи с хубави работи да изпишем темата
Плами, знаех си, че ще се оправи момичето, без проблеми. Браво за участието на танците
Славе, по-добре спри детето от у-ще, докато е здрава. Ако са толкова малко така или иначе ще обявят ваканция. Чух, че в Созопол има обявена, не сте далеч и сигурно и при вас ще обявят. Защо ще се мести Ванко?
Раде, мерси за кафето
Вале, много добре е станало.
Фло, купи ли си рокля?
Вече наистина става сериозно положението с този вирус.
Никъде не ми се мърда на това време. Шефа днес е на плуване и се чудя дали да го пускам. Ще го отвее вятъра, а и мокър ще си тръгне, рядко се суши напълно.
Виж целия пост
# 7
Благодаря за темата и заглавието ѝ!
Славе, дали в местенето не  е замесена и любов?
Плами, бая задачи сте отметнали. Успех на детето с танцовата група! Те на състезание ли отиват?
При нас денят започна топло, а след малко такъв дъжд се изля, барабар със силен вятър...
Писе, мерси за кафето.
Ох, Вале, сипи си, хапни си нещо шоколадово! Тези напразни тревоги си заслужават награда.
Виж целия пост
# 8
Здравейте и от мен!
Да не ви изтърва, че вие сте като част от семейството.
Виж целия пост
# 9
Само се маркирам, да не ви изтърва. 😉 Лудница по цял ден, нямам никакво време. Но свърших доста работа, поне на този етап нещата са задвижени. Ама като гледам, скоро пак ще се идва.

Ма ко - и този път не успяхме да се видим, дано следващия не е толкова екстремен. 😘

Не съм чела, обещавам като се върна, да отделя време. В събота преди обяд летя през Мюнхен! За плаците си знаете! 😊

Гледам нито да чета, нито да се паникьосвам за този вирус. Светът няма да спре да се върти, заради него! Имаме пътувания, мм е нон-стоп някъде из света. Няма как да се отказват или отлагат, освен ако не го направят на централно ниво. Гледаме да се пазим и да спазваме добра хигиена. Дано скоро му намерят цаката и нещата да се успокоят!
Виж целия пост
# 10
Момичета,не му понесе Германия на Ванко.Иска да е в малък,университетски град с по-малко хора и по-късо разстояния.Ако може и хич без немскоговорящи.
Ще го видим какво ще направи,здраве да е!Толкова са различни децата!

Аз се опитвам да запазя спокойствие като Смърфи,но хич не мога!Едно време сигурно пак е имало вируси,ама и информационно затъмнение имаше и си ходихме незнаещи и щастливи.Пък сега....
Виж целия пост
# 11
Славче, побъркаха хората... Като страничен наблюдател (нали нямаме от години бг телевизия), мога категорично да заявя, че бг журналистиката е супер непрофесионална. А който иска, да ми се сърди! Такава паника всяват в хората, толкова побъркват с гръмки заглавия и т.н., че не е истина....
Да, непознато и неизвестно е! Да, засега няма ваксина или сигурно лечение! Да, ама и повечето хора го карат леко. По-притеснително е за възрастните хора. Няма как да се спре движението на стоки и услуги, нито на хора. Ако това стане, икономическият апокалипсис ще е хиляди пъти по-страшен и реален от този, дето сега го рисуват с този вирус.
Слушам призиви за запасяване с храна и се чудя... за колко време трябва да се запаси едно семейство?! За 1 седмица, за 1 месец, за 1 година... Не може да се ядат само консерви или ориз! Не може да се затвори човек вкъщи и да не излиза, докато това премине. Че то може и години да продължи... Никой работодател няма да те държи на работа, а пари откъде?
Съжалявам, че може би съм малко рязка, мен също ме е страх, но се опитвам да разсъждавам трезво. Чета чужда преса и то официална. Бг медии не доближавам. Мм в момента е във Виена, утре лети за Мюнхен, аз вдругиден. Сега няма вече амгажименти и ще си остане в хотела. Ще вечеря там, а не навън. Аз имам 5 часа престой на летището и смятам да се крия по гейтове без хора. На идване така направих. Нося си маски, ръкавици за еднократна употреба и гел за ръце. Това мога да направя!
Маски по аптеките няма, а аз тук хора с маски не виждам. По цял ден съм напред-назад из цяла София и тъц, хората са без маски.... Четох тези дни една много добра статия за нещо от сорта на пандемия на паниката, ама сега от телефона няма да мога да намеря линка.
Много силно се надявам скоро да намерят лек или ваксина и нещата да се кротнат.
Виж целия пост
# 12
ма ко благодаря за темата !
И аз тук. Минаха две тежки седмици. Днес за завършек на серията натоварени дни имахме и родителска среща. Като пребита съм, толкова съм уморена че не мога да заспя. А утре и с автобуса ще сме, че мъжът  ми е на работа.

 slavka70 успех на Ванко.
Не знам дали ви казах как ортодонтката ни върза тенекия и сега сме 3 месеца назад отново търсим.(тези до вас Славче съм ги изключила)

Смърфиетка и аз уж гледам да не слушам новини, ама трудно се получава.

Валенцето Simple Smile

плами76 успех на децата !
Виж целия пост
# 13
Да ви кажа, според мен основно сайтовете, новинарски и други, пишат апокалиптични неща.
Гледаме всяка вечер Бтв новините. Съвсем добре обясняват, че от този грип смъртността не е по висока от свински например. Просто е с много по-дълъг инкубационен период и така заразата плъзва по - бързо.
Обаче сайтовете пишат... Ужасно.

Славе, дано успее да намери точно каквото иска Ванко!
Виж целия пост
# 14
Джей,не стават тия до нас.
При Светлана Милина ходи ли?
То май в Бс няма свестни
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия