Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Домакини 70/ За да постигнеш всичко, понякога е достатъчно да направиш само една стъпка

  • 36 780
  • 743
# 720
Вале, затвори ли сладкото? На ММ веднъж направих сладкиш със сладко от този. Преди години пътуваше често в командировки, а аз го чаках с хубава храна. Та опитва десерта и го питам нетърпеливо на какво има вкус десерта, а той ми вика...Ми, на мокри кърпички.
Виж целия пост
# 721
Ма ко ама аз не бързам,нали сме си горе и си имам кухня с всичко.Сега правим ремонт долу ,остана само кухня да вземем и сме готови.Влачим го три години,всяка година по стая хаха.Та до като остареем да сме готови.Та не съм на зор,за това ще избирам и обикалям,че с тая карантина ми липсват разходките.
Вале ,на прекрасно място почивате ама ми идва доста далече на мен.
Виж целия пост
# 722
Добра вечер!
Да ви почерпя с предложението на Кратун за студентска храна - яйца Бенедикт - лесно, вкусно, хранително, евтино Laughing За порцията продуктите са около 2 кинта LaughingLaughing а той си ги приготвя за около 10мин.
Скрит текст:
Виж целия пост
# 723
Добро утро!
Лейди, яйцата ми дойдоха екстра вместо снимка на сутришно кафе. Обаче, да си знаеш (ти си знаеш, де), че с тез яйца ще сваля доста мацки.
Виж целия пост
# 724
То стана добър ден

Да ви примамя
Свършихме и последния учебен ден, валят оценки в школото. Утре ги взимаме черно на бяло и ваканция.
В петък пак взеха телевизора със същия проблем, а и за хладилника съм заявила техници, че издава странни звуци. Мотат се повече от обявеното. Изобщо в петък не ми беше ден, като се прибрах топката от външната страна на вратата ми остана в ръцете, а защото я издърпах тази от вътре падна и е пукнала плочка. Вратата е правена и около бравите и ключалките е малко особено, едва намерихме брава. Оставихме шефа при майка вечерта в петък и ходихме за нея. Взехме и простор за тавана за балкона, та в събота се хванаха с един приятел и освен него, изкараха на балкона и контакт и лампа. Абе пак прахоляк, ама много добре стана. Трябва да изчистя саксиите, много карамфили са прецъфтели.
Хубава седмица Hug
Виж целия пост
# 725
Привет, момичета!

Имаме ли седмокласници в темата?
При нас нещата вървят, пилетата растат, кокошките носят😄.
Тия дни ще обера вишната и ще правя сладко.
Някой поддържа ли връзка с Вио, къде зачезна?

Поздрави!
Виж целия пост
# 726
Охохо, цял шоколад имам към кафето!
Днес бях на мамолог в София. Всичко е точно.
Виж целия пост
# 727

Добро утро!
Весела ваканция да имате!
Мария Kissing Heart
Вале вишновка ще правиш ли? Взехте ли бройлери?
Мако на мен пък вчера прахосмукачката сдаде багажа....
Изпратих Кратун на училище - толкова щастлив не съм го виждала от първия учебен ден в първи клас Laughing
Днес е на училище и след месец пак за 1 ден Laughing Ще им скъсат з"дниците от тестове LaughingLaughingLaughing
След 3 дневен курс в youtube подстригах мм LaughingLaughingLaughing Доволна съм от себе си. Не успях да го омаймуня, ама Кратун реши така да си ходи. Фризьорите ще почнат работа евентуално след месец, а мм е с права и остра коса като китаец и вече нямаше на къде. Абе изобщо - развивам се Laughing
Виж целия пост
# 728
Оо, Лейди, на 29 май ги взехме. Ядат и акат😄. Мнооого миризлива работа. За 10 дни бяха над дали около 500гр. И аз с тая скорост наддавам😁😁.
После ще ви ги снимам. Заедно с кокошките са в оградена та част от двора, която не е никак малка, около 80 квадрата. В началото кокошките ги кълвяха, вече живеят в мир. 😄
Вишновка няма да правя, че с такава скорост я пия, че шишето от миналата година е почти пълно. Ще правя сладко, а нашите ще си наберат за компот.
Виж целия пост
# 729
Благодаря за кафето и гарнитурата!
Виж целия пост
# 730
Вале птичата тор е много ценна Laughing
"Днес, когато светът жадува за устойчиви ресурси, птичите екстременти отново достигат цената на златото."
http://yora-at.weebly.com/10511059-1082108310911073-10741077108910901080/136
Виж целия пост
# 731
Привет, момичета! Hug
Срам не срам и тази сутрин се успах. Така е, който чете до посред нощите...
ЛЕЙДИ, изпих си кафето и с интерес прочетох статията. Научих толкова нови неща. У наше село слагат птичи тор на доматите и те растат като луди. Много го харесват. Simple Smile
ВАЛЕНЦЕ, затворила си цикъла - имаш домати, имаш и птици. Действай, а после ще се похвалиш.
МАРИЯТ, радвам се за резултатите, но като си била в София, защо не се обади? Все можеше да изпием по едно кафе и да се запознаем.
МА КО, справихте ли се с повредите -вратата, телевизора, хладилника? Ей, много ви се е събрало, но нали знаеш, че една беда не идва сама - води още две. Е, изпълнили сте бройката. Wink Решихте ли къде ще почивате?
ПИСЕНЦЕ, как вървят при вас нещата? Какво ли стана с вашето лисиче? Моя племеник си купи къща в едно село м/у Перник и София. Онази нощ ги е споходила Кума Лиса. Удушила е един петел и е изяла едно пиле. Чудят се сега как да се отърват от нея. Опасна гад е.
СМЪРФЧЕ, не се настройвайте за идване, пък ако се отвори възможност, събираш набързо чемоданите и яхваш самолеДа или сала. Ей го къде е - рядом сме. Simple Smile
Докато си пиехме кафето, разпределихме с гаджето задачите. Той с прахосмукачката, аз с ютията. Няма да готвя - имам от вчера тиквички с ориз и макарони на фурна. Ще направя само един таратор и съм готова.
Гушкам ви и ви желая слънчев ден. Това ще повлияе на настроението ви Simple Smile
Виж целия пост
# 732
Фло, ние сме от бързаците- на колата и обратно. Никде не сме шетали.
Виж целия пост
# 733
При нас времето е прекрасно - 20-21гр. Е, малко дъжд имаше, ама е в реда на нещата LaughingLaughingLaughing
Виж целия пост
# 734
Привет Simple Smile
Реших да ви навестя през междучасието, ама буквално.
 Вале аз имам  драма с 5 бр млади птици. При все че са в роднинска връзка с възрасните ( излюпени от тяхни яйца) е не ги приемат вече месец, натиснали са ги в единия край на клетката и дум не дават да се продума да са заедно. Всяки ден ги извеждаме навън да се разходят. Сега сме сложили в съседна клетка още 10 млади дами ( от следващото люпене) не ми се мисли и тях как ще присъединим към старите .
Flo 51 много е трудно с лисанка, нашата скоро не се е появявала но то са едни сложни врати , тройни мрежи...
Ladybird_ о аз с фризьорския курс съм напред , ама моя с нулата го минавам, момчетата по сложно се постригват , но там мъжа ми е спец, само аз ходя на фризьор от четиримата.
Отивам в час после пак ще намина.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия