Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Тромб в крака при ранна бременност.

  • 623
  • 7
Здравейте, мили момичета!
Пиша от името на сестра ми, която е бременна мисля в около 14г.с. Преди около 2-3 седмици се разболя от бронхопневмония, естествено беше антибиотици и обезболяващи. Няма как. Белите дробове много я боляха също. Овладя се пневмонията,  но малко след това е разбрала, че има тромб в крака, който се намира от лявата  страна на бекини зоната -  там където бедрената част се среща с таза. По нейни думи е синьо и подуто. Трудно й е да ходи. Всичко това е потвърдено от лекари, че става дума венозна тромбоза. В момента е на инжекции (антикоагуаланти), които да предотварят поне уголемяването на тромба. Разбира се опасността от това да се откъсне и да се понесе по кръвопотока към белите дробове същестува. И това е всъщност голямото притеснение - белодробна емболия. Може да си представите колко се притесняваме,  въпреки, че тя се опитва да не се притеснява заради бебето. Много ви моля, ако има мами или ваши познати, които са се сблъсквали с нещо подобно да споделите. Не можах да намеря тема за това във форума. Затова създавам тази.
Благодаря ви страшно много предварително!!
Виж целия пост
# 1
Мисля, че Сигма имаше подобен проблем. Дано да чете и да даде мнение.
Виж целия пост
# 2
Има и  тема за Тромбофилия. Sigma чете и пише там.
Виж целия пост
# 3
0
Виж целия пост
# 4
Идете И на консултация при съдов доц.д-р  Червенков син ( и бащата е съдов), работеше в  Отделение по съдова хирургия в Токуда. Трудно е с часовете при него.
Той реканализира ( тромба) на Фаберже.
Виж целия пост
# 5
,
Виж целия пост
# 6
Калиниста, как е сестра ти?
Виж целия пост
# 7
Как е сестричката ти? Ще е много полезно да има обратна връзка. Аз съм в 9тия месец и страдам от разширена вена на десния крак и се моля да не направя тромбофлебит преди или по време на раждането. Много се притеснявам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия