Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Колоноскопия

  • 1 709
  • 6
Здравейте, трябва да си направя колоноскопия, защото гастроенеролога има съмнения за ХУХК (Хроничен улцерохеморагичен колит), но може и да е нещо по-сериозно. Затова търся добър специалист, който да ми направи колоноскопията и да направи точната диагноза.
Моля препоръчайте ми добър специалист без значение от кой град е.
Виж целия пост
# 1
Бившага Токуда болница при д-р.Карагьозов.
Виж целия пост
# 2
Вие лекували ли сте се при д-р Карагьозов и какво сте лекували при него ? Правена ли ви е колоноскопия ? Какви бяха резултатите от колоноскопията и какво беше лечението ?
Виж целия пост
# 3
Писах ви на лично съобщение.
Виж целия пост
# 4
Здравейте, някой може ли да ми каже колко време след колоноскопия се възстановява нормалният ритъм на изхождане? Знам, че е индивидуално, но все пак... ориентировъчно? И друг въпрос, ако е имало възпален хемороид, които е прокървил и след това се е прибрал, а колоноскопията е направена месец след въпросното прокървяване като след наго не е имало проблем, може ли при колоноскопията да се види въпросния хемороид или няма как, след като се е прибрал?   Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 5
При колоноскопията се виждат хемороидите, даже и да не са възпалени.При мен на 2 ден се възстанови нормалния ритъм на изхождане.
Виж целия пост
# 6
Здравейте! Майка ми има съмнение за рак, искаме да направим колоноскопия, но няма здравни осигуровки! Може ли да ми кажете добър лекар и колко ще струва всичко?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия