Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 2 /01.03.-15.03.2020/

  • 23 616
  • 732
9 участници в сезон 68... или 8 на „Като две капки вода“

За първи път в историята на шоуто, „Като две капки вода“ има 9 участници в настоящия сезон. Двама от тях станаха ясни след онлайн гласуване на зрителите. На 24 февруари актьорът Антоан Петров и вокалният педагог Георги Симеонов се качиха на грандиозната музикална сцена, заедно със седем изявени български звезди.

Скрит текст:

Димитър Ковачев - Фънки, Хилда Казасян и Юлиян ВерговСкрит текст:

Димитър Рачков и Васил Василев - Зуека

„Като две капки вода“ e българска версия на шоуто „Tu cara me suena“, създадено в Испания през 2011 година.

У нас започва през пролетта на 2013 година и се излъчва по Нова телевизия.Водещи са Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека. Журито е в състав: Любен Дилов-син, Хилда Казасян и Магърдич Халваджиян, които бяха жури в първите два сезона на "България търси талант". Излъчва се всяка сряда от 20:00. Наградата за победителя е лек автомобил. Победител в първия сезон е Рафи Бохосян   /Лучано Павароти/.

Вторият сезон започва от 10 март отново от 20 часа. Водещи отново са Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека. Журито е в състав: Хилда Казасян, Магърдич Халваджиян, Милица Гладнишка и Юлиян Константинов. Наградата отново е отново нов лек автомобил. Победител във втория сезон е актрисата Невена Бозукова  
    /Александра Бърк/.

Третият сезон на шоуто започва на 3 март от 20 часа. Водещите са отново същите. Журито е в състав: Хилда Казасян, Магърдич Халваджиян и Димитър Ковачев – Фънки. Първият епизод от третия сезон представя най-добрите моменти през изминалите сезони, а официалният старт е на 9 март от 20 часа. Победител в третия сезон е Ненчо Балабанов /Коцето-Калки/. Месец след края на третия сезон в зала 1 на НДК в две последователни вечери на 23 и 24 юни се провежда концерт с изпълненията на най-любимите участници от трите сезона на шоуто. Концертът се излъчи на 14 септември от 21:30 часа по Нова ТВ.

Четвъртият сезон на шоуто започва на 3 март от 21 часа. Водещите са отново същите, а журито е в състав: Хилда Казасян, Димитър Ковачев – Фънки и Добрин Векилов – Дони. В този сезон за първи път участва дует. Официалният старт е на 7 март от 20 часа. Победител в четвъртия сезон е Калин Врачански /Васил Михайлов/.

Петият сезон на шоуто стартира на 27 февруари и се излъчва в понеделник от 20 часа. Водещите остават непроменени, а журито е в състав: Йорданка Христова, Виктор Калев и Димитър Ковачев – Фънки. Победител в петия сезон е Михаела Маринова /Селин Дион/.

Шестият сезон на шоуто стартира на 26 февруари 2018 г. и се излъчва в понеделник от 20 часа. Водещите остават непроменени, а журито е в състав: Хилда Казасян, Димитър Ковачев – Фънки и специален гост. Победител - Славин Славчев /Ян Гилън/.

Седмият сезон на шоуто стартира на 25 февруари 2019 г. от 20 часа. Водещите и журито остават непроменени. Третият член на журито е различен всяка седмица. Победител в седмия сезон е Стефан Илчев /Лили Иванова/.
Страница в сайта на Нова ТВ

ФБ

Виж целия пост
# 1
Благодаря за темата!
Интересно ми е да видя Дара как ще се справи. Доколкото помня точно народно пеене беше учила тя.
Виж целия пост
# 2
Благодаря за темата 🌺
Много куци образи им раздадоха, дано да е интересно .
Виж целия пост
# 3
Включвам се и аз в темата.
Силен старт беше, като изключим досадните и мудни коментари на Маги. Докато го изчакаш да се изкаже и ти се пукне жлъчката.
Маги Джанаварова ми е скучноват образ.
Виж целия пост
# 4
Благодаря за темата. Очаквам с нетърпение понеделника.
Виж целия пост
# 5
Мисля че Дара ще се справи много добре тази седмица. Не я харесвам като поведение, но има някои хубави песни. А и е учила народно пеене, както някой каза.
Виж целия пост
# 6
Тя с пеенето ще се справи, но в случая важното е да влезе в образ. Николина Чакърдъкова е доста далеч и като поколение и като темперамент от Дара. Но аз й пожелавам успех и вярвам, че ще се справи.
Виж целия пост
# 7
А Луна как ще се справи? Тя няма нито певчески кой знае какви данни, нито артистични. Иначе за ролята на шут, става, да се гъбаркат с нея.
Виж целия пост
# 8
Аз мисля, че ролята на Доли Партън доста й приляга и ще се справи.
Виж целия пост
# 9
Те са си дали заявките за имитирани образи и, като не се справят, още по-зле. В понеделник на моменти Луна пееше много фалшиво. Чак ми стана неудобно на мен.
Виж целия пост
# 10
Аз да повторя Фънки- това не е шоу за музикални таланти.
За никого не е тайна, че Луна е музикален инвалид. Но като имитатор може пък и да се справи, кой знае.
Виж целия пост
# 11
Шоу за имитатори е, но все пак не трябва да пеят фалшиво.
Виж целия пост
# 12
Кой го твърди?
Ако имаше такова правило, нямаше да ги канят.
Първите сезони имаше много повече немузикални участници, но с всеки сезон канят повече и повече певци, защото с добрите музикални изпълнения удрят повече в чувствата на публиката.
Виж целия пост
# 13
Благодаря, Смайли за новата тема!  Flowers Hibiscus
На мен  ще ми е интересно да видя Димитър как ще направи образа на Данчето Христова.
Мисля, че и Дара и Луна ще се справят добре!
Виж целия пост
# 14
Благодаря за темата!
И аз предполагам, че Дара ще се справи добре, може би и Димитър. Предполагам, че Фики ще е трагичен като Дженифър Лопес, както и Анди. Как ще имитира Магърдич, който не може да пее.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия