Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Модни тенденции в прическите. Тема 13

  • 28 098
  • 753
ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВАТА НИ 13 ТЕМА ЗА МОДНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ В ПРИЧЕСКИТЕ И ВСИЧКО ЗА КОСАТА

За темата се вдъхнових от любимата ми коса-тази на Кейт Мидълтън. Рядко се среща коса като нейната, разбира се предвид арсенала, с който разполага това не е никак чудно. Но мисля, че е надарена природно с красива коса. Слагам я тук да ни краси темата. Винаги каквото и да прави, косата й изглежда чудесно.

                       


               

И още любимки

Вместо запис моля споделете как носите косата си в ежедневието,  как я оформяте най-често?

Виж целия пост
# 1
В момента я нося в зимна шапка, а от други месец- в шапка с козирка. Уви, пазя се от слънцето. Не ми се иска, но това е положението.
Виж целия пост
# 2
https://www.instagram.com/tv/B020mxdhmln/?igshid=1c265ten1wggt

Гледайте задължително  . Страхотен е
Виж целия пост
# 3
Нося я пусната почти винаги. Не я оформям, не я изправям, само я суша. Не ползвам пяна, лак и прочие. Ставам, реша се и тръгвам.
Виж целия пост
# 4
И аз я нося пусната. Ако я вържа детето ми казва-махни тая голяма,гозна пашка. 🤣🤣🤣 Иначе суша само,не я изправям.
Виж целия пост
# 5
Мерси за темата, Мис.

Напоследък си нося косата натюр. Или, както една приятелка ме пита "да не си седяла пред вентилатора, за бога" 😂 Обаче много ми цъфти  и гледам да не използвам нищо. Само, ако ми е много студено я суша.  В офиса я връзвам на хлабава опашка.  Сега, като се затопли, и като се познавам, ще я нося пак сплетена...
Виж целия пост
# 6
Моята е боб. Нищо не я правя, само мия и суша.
Виж целия пост
# 7
Моята коса е до раменете. Като ходех на работа 90 % от времето е била пусната, като или я изправях с преса или я носех на вълни, като за целта или спях с ролки или с маша я оформях. Сега, понеже съм вкъщи си позволявам да я връзвам на опашка по-често, запасена със сатенени ластици, да се накъсва по-малко. Оставям я или да се изсуше естествено или се мъча с една въртяща четка, опитвам се да спра напълно ползването на преса и сега докато съм вкъщи уж се упражнявам 😂, но реално докато спи малката разбойничка искам да свърша 100000 неща и не съм много напреднала.
Виж целия пост
# 8
Моята я нося намачкана с пяна все повече. Веднъж -два пъти в месеца изправям или къдря с ролки и най често пусната или вързана.
Виж целия пост
# 9
Моята естествената е много гъста и бухнала, не мога да я нося така. Или я изправя или я къдря с пресата. Понякога я сплитам или връзвам я на опашка, я на кок.
Но в момента съм майчинство и 90% от времето съм вързана и я правя нещо само ако ще излизам (което е рядко 😁)
Та може да се каже, че сега си почива доста моята коса, докато тръгна на работа 😁🙈
Виж целия пост
# 10
Изсушавам и изправям с четка,на следващия ден само дооформям с преса.
Аз днес се боядисах,мислех си че имам 5.1 повече боя ,то останало 1/4 имах 5.0 и 6.0 по 2/4 и 1/4 омесих всичко и само чаках да се измия да видя какъв миш-маш съм направила.Е добре се получи в крайна сметка.
Виж целия пост
# 11
Нося я пусната.
Напоследък често посягам към пресата, да видим кога ще пропищя.
Виж целия пост
# 12
Най-често съм вързана - кок висок/нисък/рошав, възли разни, опашки пригладени. Събитие е да съм с пусната коса повече от 2-3 часа. Моята в естествения си вид е чуплива и доста фризи и се налага или да дърпам със сешоар и четка или някаква форма на маша/преса, изобщо без топлина при мен не става, дори когато я нося вързана.
Виж целия пост
# 13
Обикновено нося пусната, суша с четка и се опитвам да придам леки чупки и форми, но бързо падат защото косата ми е много права и не слагам фиксатор.
Виж целия пост
# 14
Пусната , без преса и маша, само сешоар един път седмично ,че много бавно съхне.
Уви все така ми цъфти  и  връзва.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия