За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 25 322
  • 738
# 345
Не е на буци.
Украинска е,пише "каменна".От влагата сигурно е станала твърда.Сложих я в плик и удрях по пода на терасата,раздроби се на ситни и по-едри бучки.
Виж целия пост
# 346
Изостанала съм много https://gotvach.bg/n5-74000-Незнайните_ползи_на_каменната_сол
Тук можеш да прочетеш. Ползвай си я спокойно според мен.
Виж целия пост
# 347
С каменната сол се готви, така че просто си я наситни и си я ползвай.
Виж целия пост
# 348
Може ли изпитана рецепта за хляб? Може и с 500гр брашно...
Виж целия пост
# 349
Може ли изпитана рецепта за хляб? Може и с 500гр брашно...
Снимките са линк.

Скрит текст:


Виж целия пост
# 350
Може ли изпитана рецепта за хляб? Може и с 500гр брашно...

Хляб с червено цвекло

Лучен хляб с маслини

Фокача с черни маслини
Виж целия пост
# 351
Момичета, не знам къде да питам затова ще пробвам тук. С какво да изчистя Раховеца отвътре? Медикс грил активна пяна става ли ? Вчера завъртях една запеканка, и малко се разтече.
Виж целия пост
# 352
Момичета, не знам къде да питам затова ще пробвам тук. С какво да изчистя Раховеца отвътре? Медикс грил активна пяна става ли ? Вчера завъртях една запеканка, и малко се разтече.
виж в темата за хитринки...
Иначе слагаш амонячна сода в купа и загряваш да почне да се изпарява. Забравяш така...после всичко пада.
Виж целия пост
# 353
амонячна или сода бикарбонат?
Виж целия пост
# 354
Написах Амонячна Simple Smile
Виж целия пост
# 355
Момичета, не знам къде да питам затова ще пробвам тук. С какво да изчистя Раховеца отвътре? Медикс грил активна пяна става ли ? Вчера завъртях една запеканка, и малко се разтече.
виж в темата за хитринки...
Иначе слагаш амонячна сода в купа и загряваш да почне да се изпарява. Забравяш така...после всичко пада.

Здравейте, може ли да уточните колко сода, на каква температура се загрява и за колко време?
Виж целия пост
# 356
Незнам точно...едно, две пакетчета на купа с вода. Свекърва ми е пробвала и е мн.доволна, но на голяма фурна в ресторант...там 10пакета.
Виж целия пост
# 357
О, и аз ще го пробвам това. Заинтригува ме.
Виж целия пост
# 358
Здравейте!

Приготвяли ли сте френски макарони, но с обикновено пшенично брашно? И количеството, необходимо си остава, колкото с рецептите с бадемово брашно?
Виж целия пост
# 359
Че те какво общо имат с макароните, ако не са с бадемово? Вкусът ще е съвсем друг, по-добре си направете някакви други сладки дето поне знаете какво ще излезе от тях.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия