Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ПОМОЩ! Комуникационен мениджмънт?

  • 427
  • 3
Здравейте! Тази година съм кандидат-студент и се интересувам от специалността Комуникационен мениджмънт в СУ.
В училище изучавам немски език, но ще карам матура по философия. В сайта на СУ пише, че може да се кандидатства с приемен изпит по Български език и има възможност и за Английски език. Пише също така обаче, че е задължително кандидатът да има карана матура по чужд език или сертификат за B2 или успешно изкаран приемен изпит по чужд език в университета. Това какво означава? - Че мога да карам изпит по Български като балообразуващ и да използвам изпита по Английски език като доказателство, че знам езика ли? Или трябва да карам трета матура по избираем предмет, за да докажа, че знам чужд език?
Виж целия пост
# 1


Виж целия пост
# 2
Ако смяташ, че си добра по АЕ, яви се на матура. Но ако не мислиш така - не си прецаквай дипломата. От друга страна обаче, ако отидеш на изпит, нивото там е по-трудно, отколкото на ДЗИ-то, НО то пък не ти влиза в балообразуването, а служи само за доказателство.

Прецени си нивото и реши дали ще искаш да рискуваш с матура.
Виж целия пост
# 3
Здравейте.Моля, в случай, че някой разполага с  информация за посочената специалност в СУ, като ниво на обучение, реализация, балове от предходни кампании и прочее, да сподели. Благодаря предварително.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия