Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ирландия, Корона вирус, лекарства

  • 2 397
  • 5
Здравейте. В момента съм в България. Дъщеря ми е в Ирландия и се притеснява а аз като майка много повече. Още повече след регистрираните случаи с заболели от Корона вирус. Трудно намерила дезифектанти. Ако искам да пратя от тук как и с какво да ги пратя. Макар че и тук вече са на изчерпване.
Виж целия пост
# 1
Ако ще пращате по куриер с въздушен транспорт (DHL, UPS и подобни), най-вероятно ще откажат заради алкохола в дезинфектанта (възпламеним е).
Виж целия пост
# 2
Кажете й да си направи дезинфектант и маска.
Виж целия пост
# 3
Всякакъв високоградусов алкохол става за дизенфектант.В Ирландия,вярвам има уиски.За маска служи шал на няколко ката,който се пере всеки ден.
Виж целия пост
# 4
да си купи 70 градуса спирт с пулвелизатор.  Погледни "Изопринозин". Днес доктора  ми го препоръча, защото имах Т 37,2 и пресъхнало гърло.
Виж целия пост
# 5
Мисля, че някои онлайн аптеки все още могат да имат останали бройки, от където може да поръча.

Скрит текст:

Офф: Не знам как хората се наемат доста често да дават препоръки за лекарства, от свои лични лекари на други хора, защото имали определени симптоми, особено сега, когато върлуват доста грипове наведнъж. Доста е безотговорно и несериозно според мен.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия