Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Дезинфектирана антивирусна НЕМСКА тема- 202

  • 18 683
  • 747
# 735
Големият ми син беше на зъболекар миналата седмица. Бяха порядъчно опаковани. Две различни маски една върху друга + пластмасово фолио пред цялото лице. Отделно ръкавици.

Ася, само големият прави домашни под тази форма. Получават задачите през гуугъл, пишат в тетрадките си. После снимаме написаното, качваме в Word и пращаме. Има и документи в pdf, но те са за упражнение вкъщи, имат и отговори.
Виж целия пост
# 736
Mumzel, направо съм шокирана от написаното. Няма защо да се чудя, че при нас в радиус от 10 км няма работещ праксис останал. Аз снощи ходих все пак до Берайтшафтсдиенст, първо половин час обяснявах на домофона за какво идвам докато въобще ми отворят вратата, после имаше приготвени маска, калцуни и ръкавици, чаках сама в чакалня, и лекарят ми беше с маска. Махнах моята само да ми прегледа гърлото. Макар, че беше хирург, си ме прегледа доста обстойно, и ми назначи лечение. Накрая за изпроводяк ме успокои, че може и безсимптомна корона да имам, въпреки другите ми симптоми за синузит и ангина, но нямало как да каже, а и да ме тества, вързани им били ръцете.
Аз реших да не се панирам, след лекарствата снощи най-сетне спах, и днес настроението ми е доста по-добро.
Виж целия пост
# 737
Ние с големият бяхме на зъболекар вчера. Лекарката си сложи маската само докато беше надвесена над него...
Преди малко ходих до Нахкауфа до нас да взема някой неща. Като се упътих към хладините витрини, чух как една жена започна да кашля и ми се подкосиха краката и се разтреперах. Завих веднага към касата и се изнесох с 200та. По улиците и в магазина беше пълно с възрастни хора. Малоумна работа...
Виж целия пост
# 738
На колежка на дъщеря ми отшла на лекар заради кашлица днес, са поискали 105 евро за корона тест. Тя е отказала  Hushed
Виж целия пост
# 739
На колежка на дъщеря ми отшла на лекар заради кашлица днес, са поискали 105 евро за корона тест. Тя е отказала  Hushed
Де да ме бяха мен приели и предложили тест. Веднага щях да си направя.
Явно практиките в момента работят според субективни критерии и оттам мерки.
margolotta , много се радвам за теб : - ) Браво! Бързо оздравяване ти желая!
Виж целия пост
# 740
Гея, може да сложиш съобщение на входната врата с обръщение към възрастните. Ако имат нужда от помощ при пазаруване, да се обърнат към вас.

Днес ММ на път за работа спрял на един супермаркет да пазарува в ранни зори Stuck Out Tongue Winking Eye и тъкмо зареждали тоалетна хартия. Давали да се купува максимално 2 пакета.

Бейби, има хумор твоя племенник! Grinning

Големият ми синковец, в 5 клас, правят домашни, без да се налага да се принтира. През google classroom. Още свикваме кое как да се праща.

И ние сме през google classroom и аз съм тортално юберфордерт. При мен е само през телефона и е голяма мъка. Още не знам как да ги пращам, преди малко направих снимки на домашните по немски, които синът ми писа в тетрадката и ги пратих като приват коментар на учителя. Ще ме извинява, ако не е доволен, ама това е положението. По-добре така, отколкото нищо. След като трябваше първо да предам и обясня нов материал на сина мипо немски, нямам нерви за повече неща.
Виж целия пост
# 741
Катерица,
При теб има съпътстващо заболяване.
И на мен да ми поискат пари за теста, ще откажа. Ще се лекувам вкъщи, както мога, няма да излизам. То, ако не си супер зле, така или иначе стоиш в къщи, с тест без тест, всички домашни вече ще са заразени.
Виж целия пост
# 742
Щукна ми идея, малките имащи нужда от помощ за домашните, би могло да използваме по-големите да им обяснят нещо, по детски начин. Имам деветокласник и четвъртокласник с добри умения по математика, ако някой има нужда- насреща сме.
Виж целия пост
# 743
Щукна ми идея, малките имащи нужда от помощ за домашните, би могло да използваме по-големите да им обяснят нещо, по детски начин. Имам деветокласник и четвъртокласник с добри умения по математика, ако някой има нужда- насреща сме.

Много добра идея! Моите момчета са 5 и 6 клас гимназия. Големият преди малко обяснаваше на малкия география и математика. Ама аз трябваше тази сутрин да обяснявам на големия по немски различните видове рими и стъпки във стихотворенията. Що видеа изгледахме по ютюб, не е истина. Направи домашните, дано са верни. Главата ме боли цял ден.
Виж целия пост
# 744
Днес ми се обади учителката да ме пита как върви.
Явно са изчистили 🤣
От другата седмица няма да разпечатвам листи, по някаква книга ще работят.
Детето каза, че по мате много рядко ползвали учебника. Аз разпечатах 10 листа, да видим кога ще ги прибутам.
Днес написа писмо.
Не заради Меркел 🤣, а го имат по задание. Веднага ме попита кой в днешно време пише писма.

Отвън всички деца са събрани и играят 🤔

Мен ми гъделичка на гърлото. Чудя се дали вече не се психясвам.
Виж целия пост
# 745
Нас не само, че не ни пускат, но  от понеделник отваряме нотгрупа.
 Днешният излет беше отложен. дочистихме,  а за утре - нямам идея.
Виж целия пост
# 746
Пипи, да кипи безсмислен труд.😉

Съседката и тя е в Кита, имали две деца в нот групата 🤪
Виж целия пост
# 747
Хайде в НОВАТА тема!

Wink
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия