Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Моля да ми препоръчате фирма за коли под наем, от която сте доволни

  • 587
  • 6
Нуждаем се от коректна фирма, на която да можем да разчитаме, тъй като ще ни се налага често да ползваме такава услуга. Много моля за мнения на хора, които имат лични впечатления, да споделят собствен опит. Бих искала да са коректни, да се контактува лесно с тях и да се чувстваме спокойни, когато наемем автомобил. Имаме доста неприятен спомен от единствения път, когато сме ползвали такава фирма, затова моля за съдействие. Споделете хубави отзиви, ако сте доволни от конкретна фирма.
Виж целия пост
# 1
Аз съм ползвала Top Rent-a-car, много съм доволна. Цените в активен сезон скачат, но иначе обслужването им е безупречно.
Виж целия пост
# 2
За кой град става въпрос? Ако е за София, вижте Spark. Това са електрически коли под наем и е доста по-лесна процедурата с тях, отколкото стандартната под наем. В повечето случаи е по-евтино, половината коли са големи и удобни ако сте с багаж.
Работят с мобилно приложение и взимаш свободна някъде от града. Може да имаш на две преки от теб, но може и да е на разстояние от 20мин пеша. Това им е недостатък. Съответно както си я взел, така и я оставяш някъде из града, където е позволено (има карта в приложението и там може да се ориентираш).
Та зависи колко често ще ползвате, къде, маршрут и т.н. Аз съм доволна от spark и когато не сме с нашата кола ги предпочитаме пред таксита и понякога градски транспорт.
Виж целия пост
# 3
Аз също мога да препоръчам няколко фирми, в зависимост от това за кое населено място става дума. Предполагам е много по-изгодно и лесно да се работи с местна фирма, отколкото например да сте във Варна и да поръчвате автомобил от София Simple Smile
Аз съм доволна от тези https://speedycars.eu/, но те важат за столицата. Безумно е да се плащат по 100-200 лева за трансфери, поне според мен.
Виж целия пост
# 4
Аз съм много доволна от MG рент а кар. 🙂Много са мили и учтиви, последните 2 лета си резервирахме от тях, дори безплатно столче ни осигуриха, нямаше extra charge, като при повечето други, приятно се изненадахме, защото не очаквахме. 🙂Намерихме ги от тук: https://mgrentacar.eu
Виж целия пост
# 5
Много благодаря, момчета! Става въпрос за София, оттам ще наемаме. Вече получихме и други много добри отзиви за MG rent a car, познати на съпруга ми са ги ползвали и също ни ги препоръчаха. Ще се радвам, ако още някой сподели мнение за тях, тъй като засега се ориентираме към тази фирма.
Виж целия пост
# 6
ТОП РЕНТ, ползвала съм я 2-3 пъти ама те са си монополистче на нашия пазар. Най-важно е да видиш цената ако те устройва действай, като цяло всичките са еднакви.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия