Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Въпрос относно прехвърляне на наследствена кола

  • 534
  • 3
Здравейте , става въпрос за наследен автомобил от починал човек . Наследниците са трима /брат и две сестри/. Братът и сестрата искат да отстъпят автомобила на другата сестра . Някой може ли да ме насочи каква е процедурата и необходимите документи ?
Виж целия пост
# 1
Колата на баща ми остана за мен и брат ми. Той живее в друг град. Отидох при нотариус и извадих пълномощно на негово име, да ме представлява и да си "дари" моята част от автомобила. Около 20-30 лева беше цената на пълномощното.
Виж целия пост
# 2
Като бях по друга работа при нотариус, гледах как хора се тълпяха за прехвърляне на коли. Така че - иди при нотариус, но първо звънни да питаш какви документи да носиш, че да не се разкарваш два пъти, там доста се чака.
Виж целия пост
# 3
Прави се договор за дарение на и.д части  процедурата е същата като при продажба на кола. Необходимите документи са талони, удостоверение за наследници, застрахователна оценка платен данък и гражданска отговорност
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия