Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Гореща, психясала, но НЕкоронясала НЕМСКА тема/203

  • 22 435
  • 727
# 720
Само като прочета за дилемата 80-год. дядо/баба  и млада майка и спирам да чета. Да кажат за дилемата: 45-год. доктор, с 2 деца вкъщи, трябва да решава дали да дръпне шалтера на 28-год. майка/баща с 1-3 год. дете или на 40 г. майка/баща с 2 деца, или пък изборът между 25 г. шофьор и 27 . програмист? Как да го реши докторът? Въобще най-добре да не се стига до избор.
Виж целия пост
# 721
Deni-meni, те болниците са се заготвили от месец за наплив на пациенти, засега няма такъв, дано и така да си остане. Последно беше, че до края на тази седмица щяло да е препълнено, въпреки мерките, ама не е. Бе дано не е прав Spahn. Иначе етичната комисия и асоциацията на анестезиолозите(не знам дали точно така се казва?) са готови с критериите, ако се стигне дотам да се избира кой да живее и кой не.
Виж целия пост
# 722
Включвам се, за да изразя възмущение от куриерските услиги на Хермес. Доку що ми донесоха пакет и ми подадоха писалката и уреда да се подпиша. Казах на младежа да остави пакета и да си тръгне без попис заради ситуацията с вируса. Както дойче пост правят. При което той си грабна пакета и каза, да отида да си го търся в офиса им на 30 км от нас. Искренно съм възмутена. Дали мога някъде да се оплача?
Виж целия пост
# 723
Преди 2 дена получихме пакет чрез Хермес, подписах се с моя химикал върху етикета на пакета, а куриерът направи снимка на подписа. Доколкото разбрах това е вече стандартната практика заради коронавируса, съвсем без подпис не става. Ако този вариант не ви е предложен, може да се обадиш на горещия телефон на Хермес и там да се оплачеш.
Виж целия пост
# 724
Минавам само да пострадам малко. Малкият ми син е рожденик днес и ми е ужасно криво, че няма да сме заедно днес. То така или иначе нямаше да сме, билетите ни бяха за 9-ти април, но все пак имаше шанс да празнуваме заедно, па макар и след няколко дни. Хубавото е, че в днешно време има толкова начини за комуникация. Видяхме се, поговорихме, честитихме му.
Другото, което ме натъжи е, че моя колежка, българка работеща в детска градина ми каза, че е под карантина, защото едното от децата в нотгрупата било с корона вирус. Моля се всичко да е наред при нея.
Уф, егати времената доживяхме. Май започвам да се сдухвам, а не бива!
Виж целия пост
# 725
Да, и при мен беше така. Още преди да дойде пакета от Хермес получих мейл от тях с новите изисквания и имах подготвен химикал за подпис. Подписах, куриерът снима и се разделихме по живо, по здраво.
И ние не ядем хляб, уикендът ако вземем някое хлебче или сандвич тост за ММ. Брашното при мен вървеше само за кухен в неделя и пица от време на време, сега е спряно обаче домашното сладкарство и се пази всичко за козунаци.
И аз се нареждам на опашката за рецептата, мекици не съм яла поне от две години, обикновено като сме на гости в БГ се случва мама да направи, но с готово купено тесто, та нямам успешна рецепта.
Виж целия пост
# 726
Момичета, пиша я за всички, рецептата става и за пърленки, и за мекици. Мама каза, че пърленките не са се получили много добре, предполагам заради газта, но ако имате грил, може да пробвате на него.
Скрит текст:
600 гр. брашно, 350 мл. топла вода, 1 ч.л. захар, 1 ч.л. сол, 2 с.л. олио, 1 п. суха мая. Оставя се да втаса малко, след това се слага в един найлонов плик и се прибира в хладилника. На сутринта вадите, късате на топчици и пържите. Тестото на сутринта беше станало тройно Simple SmileПипи, важното е, че си го видяла и е здрав! Да ти е жив и здрав, ще се видите скоро!
Виж целия пост
# 727
Няма да имам време скоро за нова тема, така че няма да чакам да дописвате до 50-та страница!
НОВА ТЕМА , bitte!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия