Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Точен ден за овулация

  • 1 290
  • 14
Здравейте!
Искам да попитам. Имах мензис на 14 март. Продаължителният ми период е 28 дни. На 11 ден си направих тест за овулация и имаше 2 черти. Тест си направих и на 12 ден - пак две черти, но едната е малко по-бледа.
Въпросът ми е колко дена да правя още тестове? Кой ден според вас е точната овулация. В тези дни колко е голям шанса за зачеване?
Благодаря ви!
Виж целия пост
# 1
Тестът за овулация е положителен, когато втората черта е наситена колкото контролната. Тези с бледи черти се считат за отрицателни. Успех!
Виж целия пост
# 2
Това снимка тестовете. Ако избледнеят следващите тестова, какво означава?
Виж целия пост
# 3
Значи, че овулацията е минала. Според мен този от 11 е положителен.
Виж целия пост
# 4
Бога ми, не го схващам как седите с един тест в ръка и смятате точно в кой ден да направите секса. Ми правете си всеки ден или през ден и то ще се уцели самичко, никога не сме смятали с мъжа ми кога да го правим. Не ви ли влече да го правите редовно? Само по задължение и план ли сексите?
Виж целия пост
# 5
Черна станция, когато доста време не се получавт нещата, тези тестове са прекрасен ориентир. Намирам ги за много полезни.
Виж целия пост
# 6
Сигурно са полезни, ама ако се прави редовно секс пак ще уцелят, нали? Нали не говорим за 40-50 годишни, дето имат барут само за 1 или 2 пъти в седмицата, та се целят точно кога да го направят?
Виж целия пост
# 7
Ами ние 2 години не уцелихме, млади, прави, здрави хора, оказа се, че съм имала много късна овулация Simple Smile
За врото реших, че няма да чакам пак 100 години и си купих тестове. Стана от първия път.
Виж целия пост
# 8
Две години опитвахме в къщи и не съм правила ову тестове.Редовно секс правихме и това е,4-5 пъти седмично.Все ще я уцелите.
Виж целия пост
# 9
Много благодаря на всички.
Виж целия пост
# 10
Абе хора, момичето пита конкретен въпрос как да разчете тестовете.. защо и давате акъли дали да ползва или не? Нейна работа си е в крайна сметка. Ако можете помогнете, ако не подминете.

Аз съм гледала видеа в Ютуб от влогърки, които са с цели дневници за засичане на овулация. Можеш да погледнеш и там. Успех 🌺
Виж целия пост
# 11
Защото това е моето мнение,от моята камбанария,ако бях правила тестове две години щях да се побъркам.Единия път забременях точно преди да почнем инвитро,без да знам как даже.Казвам всичко това с най-добри чувства.
Освен това само фоликуметрията е точна,също и сперматозоидите имат преживяемост в зависимост от средата на влагалището,което пък най-точно се определя с посткоитален тест.
Но спермитата не четат дебели книги,може един плувец оцелял 36 часа след акт да дочака яйцеклетката,която пък е годна само 12 часа.Но стават сложни сметки.Затова се връщам към добрия стар редовен секс .Успех !
Виж целия пост
# 12
Много благодаря на всички! Момичета, не трябва ли тестовете преди самата овулация да са по-бледи, а с идването на деня на ову. да са по-наситени. При мен е обратно. На 11 ден от цикъла цветът на лентичките е силен, а с идването на овулацията за 14 ден, цветът ослабва? Качвам снимка.
Виж целия пост
# 13
Aми значи на 11 ден е била овулацията.
Виж целия пост
# 14
12 до 36 часа след положителен тест е овулацията,при условие че са спазени изискванията за правене на тестове.
Положителен е теста с две еднакво наситени чертички.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия