Клуб "На две куки"

  • 6 337
  • 11
Здравейте !
Има тема за гобленарките,за шивашките,а за плетачките не и реших да пусна една.Надявам се да ви хареса и да обменяме опит в плетенето.Аз доста плета когато имам време де.Имам оплетени доста бебешки дрешки.Сега плета жилетка пак за дъщеря ми.Иска ми се и за мен да изплета нещо,ама за него нямам време.Когато мога ще снимам и ще кача снимки на изобретенията си.Не знам при вас как е,но аз много се радва,като направя нещо.Айде,чакам ви да пишете и показвате красоти knit.
Виж целия пост
# 1
         Обожавам да плета, но напоследък все не мога да намеря време за това. Преди да се роди синът ми плетях на себе си, а после започнах за него. Те толкова бързо се плетат малките дрешки, че дори не сварвах да измислям модели. Свикнах за два дни да изплитам по нещо и сега като видя някоя блуза, която съм плела за себе си, се чудя откъде съм имала толкова търпение.
         Хубаво е, че има голямо разнообразие на прежди по магазините, особено пък за момиченца - само да му се плете на човек. Обаче списанията с плетиво /българските/ нещо хич не ми харесват. Ти откъде вземаш моделите?
Виж целия пост
# 2
Имаше такава тема, но мамите не бяха много активни и отшумя назад по страниците.
Аз последно оплетох одеяло на малкия - метър на метър и 10 см. Сега се мъча на мен си да плета ръкави на 1 кука, но бавно ми върви, понеже искам и във форумите да си вися, и на игрички да играя, и книги да чета. До половината съм и като свърша - почвам на малкия пуловери за зимата.
На мен списанията също не ми харесват, така че винаги само идеи взимам оттам - никога не плета едно към едно. Списанията са пълни и с грешки.
Виж целия пост
# 3
Аз плета предимно на едно кука, но главно зимата Grinning Ще се радвам да пускаме модели с обяснения тук.
Виж целия пост
# 4
И аз съм от вашия клуб момичета и аз плета...и на една и на две куки, даже и шия Simple Smile

Аз лично вземам модели не от БГ списанията, а от Сабрина,Верена Дианна и Анна, всички са чужди, българските незнам даже кои са, а напоследък и от интернет много модели съм си харесала, по руските сайтове е пълно
Виж целия пост
# 5
Е, аз съм от клуб - "една кука", но мога да плета и на две. Предпочитам да плета на една. По-забавно ми е, а и си измислям сама идеи и разновидности на модели. Моята баба / лека й пръст / ме научи да плета на една кука на 7 години и от тогава ми е страст. В момента плета дантела към една моя блузка, но ми върви бавно, че по цял ден съм на работа, а вечер с малкия ходим на пързалката, че това му е голямата страст на него  Mr. Green Е, все ще я довърша някога. нямам снимки в момента, че съм в офиса, но допълнително ще направя. Много обичам да плета възглавнички, малки каренца и дантели.
Виж целия пост
# 6
     Хей чудесна темичка. Аз мога а плета на една кука но само като гледам модел от списание тоест само по схемата.Кажете някое списание или сайт .Благодаря.  bouquet
Виж целия пост
# 7
http://www.osinka.ru/Zhurnaly/
Виж целия пост
# 8
Записвам се  Peace Тук си купувам списания, където ти е показано от А до Я,  не че съм голяма плетачка, пък то и време не остава, но сега за бебчо много ми се иска да изплета шапчица или каквото и да е.  Ще следя темата, ако ми попадне някоя интересна страница в нета ще пращам  Hug
Виж целия пост
# 9
Здравейте, радвам се, че има - Клуб "НА ДВЕ КУКИ".
Аз също плета за децата и мен, когато имам време. В момента довършвам пелена за бебето на една приятелка.

  bouquet
Виж целия пост
# 10
тити,одеялото е страхотно.Много ми хареса.Виждам,че почти всички плетете на една кука.Аз обаче не мога Sad.Майка ми беше почнала да ме учи,ама много сложно ми се видя.Аз взимам модели от сп.Dona бебе и сп.Детско плетиво.Има много хубави неща в тях.Някой неща си съчинявам и сама.
Виж целия пост
# 11
ето ви чудесен форум - само че иска регистрация, за да виждате снимките на моделите - http://www.gratis.pp.ru/index.php?s=&act=SF&f=86
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия