Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~203

  • 19 890
  • 650

Резюме
Бахар никога не е виждала баща си, израснала е с майка си. След като е  станала  пълнолетна,  тя разбира с какво се занимава баща й - името му е Барлас. Тя отива в офиса, за да се срещне с  него.  Барлас обаче я изтласква извън  вратата.
В офиса тя случайно се среща  с  Мурат, който е бизнес партньор  на  баща й.
Мурат е впечатлен от  това  енергично  безразсъдно момиче.  И   той  също  впечатлява    Бахар със  своята твърдост и сериозност.  Мурат и  Бахар  още  от  пръв  поглед  се  влюбват  един в  друг.
Но те се сблъскват в много препятствия.
Мурат е  женен.  Има  2   дъщери  и  съпруга, с която са нещастни.  Живеят  заедно  само  заради дъщерите си.
Освен това има 20 години  разлика  между  Мурат  и Бахар..  Тя  е  равна  по  години  с  дъщеря му.
Готови ли са Мурат  и  Бахар  да предизвикат  обществото  и да се борят  за  своето  щастие..???Резюме
Един нов поглед за силата на любовта!
Дали любовта наистина може да преодолее всички прегради и да награждава с истинско и неподправено щастие!?
Сюрея е гордо и красиво момиче, отраснало без майчина ласка и грижовен бащински поглед, понесло бремето на живота на крехките си плещи от най-ранна детска възраст. Съдбата-тази мъдра орисница- и е отредила изненада:
              В един прекрасен ден, сред танцуващите своя валс снежинки, пътят на Сюрея пресича богатият и харизматичен бизнесмен Фарук. Амурчета изстрелват стреличките си в сърцата на двете волни гълъбчета и любовта нежно ги притиска в своите вълшебни обятия.
               Опиянени, влюбени и щастливи, двамата се прибират в Бурса, където е семейството на Фарук и започва тяхната драматична любовна история. Сюрея е израстнала в мегаполиса и има свободолюбив и бунтарски характер. Фарук, макар  модерен и  с изтънчен съвременен вкус е закърмен със семейните традиции. Силните характери на двамата са предпоставка за изпитанията, на които е подложена любовта им още от първите мигове семеен живот.
              Сюрея ще живее в конака, приютил в обятията си цялата фамилия на Фарук-семействата на братята Осман, Мурат, Фикрет и майката-султанка – стожерът на фамилията.
               Есма ханъм – свекървата-майка иска да е единствен съдник на съдбините и живота на децата си и не изпуска юздите от здравите си ръце.
               Ипек- съпругата на Фикрет, заживява с единствената цел непрекъснато да подлага крак на младото момиче, да промени статута в конака и да застане начело на богатата фамилия.
                Тримата братя на Фарук- Фикрет, Осман и Мурат са затънали в проблеми и всеки се стреми да изпъкне пред останалите. Вечните им спорове, дразги и удари под кръста тровят атмосферата в семейството.
                 А Фарук? Фарук получава неочакван сюрприз – появява се враг, с когото е много трудно да се справят.
                  Основите на бляскавия 400 годишен конак, застинал във величествен покой, ще се разклатят от събития, които ще засегнат всеки член на могъщата фамилия.


Информация за сериала можете да намерите тук:  

С участието на :Продукция на: ОЗ Turkey Medya  
Режисьор: Zeynep Günay Tan-Deniz Koloş
Сценарист: Ali Aydın  
Изп.продуцент: Onur Güvenatam
Директор сценарии: Lale Eren  


Видео клипове на Морски бриз и други автори с БГ субтитри

 Ayça VarlıErkan Petekkaya
най - успешната  двойка -
стари участия и нови проекти
 на актьорите


Любов назаем - Son Bahar

Erkan Petekkaya

Извън протокола


Paramparça
Дила - Dila hanım

“Дила - Dila hanım”"Sessiz Fırtına"  

“Тиха буря/Sessiz Fırtına”"Beyaz Gelıncık"

“Памуковата принцеса - Beyaz gelincik”

“Памуковата принцеса”"Öyle bir geçer zaman ki"“Скитникът -  Serseri 2003”


Игрални филми    


„Крилете на нощта“  
Крилете на нощта - Gecenin KanatlariНов свят - Yeni Dünya

Yeni Dünya - Нов свят


Erkan Petekkaya -музика  Ayça Varlıer  "Kehribar"

"Zeytin Tepesi"
"Kalbim 4 Mevsim""Перла - Gümüş"


Ayça  Varlıer - музика  Özcan Deniz  

Сериали  Kaderimin Yazıldığı Gün

Колекция "Денят,в който е написана съдбата ми"Черна роза - Karagül
Юнска нощ -  Haziran gecesi  
Млечния път - Samanyolu
Имението с лозите - Asmalı konak
Любовта изгаря - Aşk Yakar - 2009 г.
Kader - Съдба


Игрални филми  Özcan Deniz - Музика


Hatice Şendil  в


Дила - Dila hanım

“Дила - Dila hanım”“Денят,в който е написана съдбата ми”

"Черни планини - Karadağlar"
"Kurtlar Vadisi Pusu"
Гласувайте  за  Erkan Petekkaya -

Гласувайте  за  Ayça Varlıer -  

Гласувайте  за  Özcan Deniz -

Гласувайте  за  Hatice Şendil -

Гласуването е възможно на всеки час!

Виж целия пост
# 1
Добро утро Hug
По време на блокади, домашни арести и карантини, най-безопасни са виртуалните контакти. Света се промени, промени се живота на всеки от нас, това налага промяна и в нашата виртуална къщичка. Промяната започва от заглавието на темата E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~. Постоянната част в заглавието на темата са актьорите, чиито филми и сериали сме гледали и обсъждали в темата - така наречените патрони. Във времето променливата част е претърпяла много промени в зависимост от това, какво е водещото. Наскоро се въведоха много ограничения по желание на  някои потребители. Проблемен се оказа сериала "Завинаги", който в момента се излъчва по БТВ. Поинтересувах се  кой оригинален епизод се излъчва по БТВ и установих, че сме стигнали до 39 оригинален епизод. Това означава, че не сме преминали половината от оригиналните епизоди. С едночасово излъчване, докато стигнем до 87 оригинален епизод, ще мине още много време. Мисля, че не е справедливо потребителите, които са гледали "Истанбулска невеста" да бъдат ограничавани, защото мнението им за героите  е обременено от видяното в целия сериал или отговарят на въпроси на желаещите да знаят какво ще се случи на един или друг герой. Бяхме упреквани, че сме разказали целия сериал, което не е вярно. В темата се коментират и други проекти в които играят така наречените патрони, което не е нещо ново.
В тази връзка предлагам, да се направи нова тема за сериала "Завинаги", а тук в тази тема да продължим както сме писали винаги - без никакви ограничения, спазвайки правилата на форума. Тоест с новата тема отпада "карантината" която беше наложена в предишната тема.
Всеки, който желае да пише или чете, споделеното без ограничения е добре дошъл.
Приятни минути с патроните и партньорите им.


Виж целия пост
# 2
Здравейте момичета,
Ани , прекрасна тема...Благодаря.
Радвам се, че се връщаме към старото заглавие и възможността да коментираме без ограничения.
Ако искаш може да включиш като информация Вавилон...При условие, че от доста време не снима Хатидже, може да добавим Аслъ...Както решиш обаче ти....
За теб, от сърце...


Бъдете здрави...
Виж целия пост
# 3
Здравейте,момичета! HugHugHugАни ,благодаря за прекрасната празнична обновена тема!
Включила си и новия проект на Еркан!
Съгласна съм напълно с написаното в поста ти!Аз така и така не четях коментарите относно ''Завинаги''!Нямаше смисъл да се ядосвам в това напрегнато време свързано с пандемията!
С Гости опитахте какво ли не!Така,че съм съгласна да си има отделна тема за ''Завинаги'',в която да се коментира само сериала!А ние тук си продължаваме по стария си начин!Гости ,за ''Вавилон'' както реши Ани!
Аз  не го гледам,само пускам снимки на Аслъ понякога от сериала!Да си я виждаме как изглежда и там!Спокоен ден! Heart Eyes Да бъдем здрави! Hands PrayFlowers Four Leaf Clover
Виж целия пост
# 4
Здравейте мили мои, любими сладурчета. Приятен неделен ден.
Много  благодаря на Ани за новата ни темичка.  Както винаги стилно издържана, много интелигентна, много изчерпателна и е само  за  умни и интелигентни  момичета, каквито сме ние.
Ани, бъди винаги млада, желана и много здрава до дълбоки старини.
Поздравление за всички нас.
                             Аз моля да напиша  нещо от  моята гледна точка  за  сериала на български "Завинаги".
Получи се нещо лошо.  Пишещите  момичета  се  разделихме  - едни искат  да не се пише  за  новите, неизлъчени още серии, другите не могат да пишат без да коментират  всички серии, знаейки  целия  сюжет  на  сериала.
Всички са прави.  Няма нищо  лошо за едните да не пишем неизлъченото, за другите не е нормално това ограничение.
Не обвинявам  никое  момиче. Всяка може да си пише  това,  което иска.  Да,.......ама   НЕ!.....
                         Моля за прошка, но не приемам Ла Катрала да напише в  темата ни: "Адски изкривено виждаш нещата според  това, какво ти се ще да видиш!!!...."
                          Що за писане е  това????..............  Аз  пиша  в  темата  от  повече от  12  години и за пръв  път  чета такова изказване.  Любима, ти  нима не знаеш,  че е  забранено да се  обиждаме, оскърбяваме, нагрубяваме и т.н.
Не смяташ ли, че унижаваш  другото момиче, което го е  написало???.....
                        Не знам дали ви прави  впечатление,  че  аз  вече не пиша  в  темата  за  сериала "Завинаги".  Ами защо  да  пиша???  Нали ми е  забранено да пиша за  бъдещи  събития. Ама как да стане?  Този сериал го гледаме
вече 5  години на турски,  на руски и сега на български и  сценария му   много  добре  го   знам и  то детайлно. Нямам нужда от  обиди за него.
                       А, заедно с  мен  и Морското ми Бризче вече не пише,   ами и любимата ми ЛУ  и тя  не  пише за сериала.
                       Друго -  Еркан  Петеккая  ни е  първият  патрон в  темата  още  от  2008 или  2009 година. Ние следим  филмопроизводството му.  Аз в неделя пиша нещо  за превъплъщението му в  Мурат  Дуденли в новия  сериал,  едно момиче  веднага  след  мен и то пише  за  Мурат.  Да,  ама  за  Мурат  от  "Завинаги".  Така се получава объркване.  лошо. Поне в  деня  на излъчването  на новия  сериал  да не пишем  за  "Завинаги", не е коректно.
                    Затова   предлагам.
                     Нека да открием  още една  тема в  БГ МАМА със заглавие "Завинаги". И там в  нея  всяко момиче да си  пише  това,  което иска  за  сериала.  Нека ние,  ветеранките да си пишем  тук,  а  може и в  другата тема.  Която където си  иска да пише.
                     Закопнях  за коментариите за  Хатидже   Шендил,  Айча Върлъер,  Елма  Велес, Айча  Бингьол,  Сонгюл Йоден и другите, но....без да ми се правят  забележки.
                    Моля, обърнете ми внимание  за  това,  което  написах.
                    Приятен ден.  Целувки.
Виж целия пост
# 5
Аз съм от тези на които им е интересно да четат бъдещи събития и съм абсолютно отворена към всякакви гледни точки. Но какво значи "тук да пишат само ветераните"!? Тоест, ако пишеш от скоро не можеш коментираш или можеш от понеделник до петък? Много обидно.. .Беше ми много приятно да ви чета.
Виж целия пост
# 6
Аз съм от тези на които им е интересно да четат бъдещи събития и съм абсолютно отворена към всякакви гледни точки. Но какво значи "тук да пишат само ветераните"!? Тоест, ако пишеш от скоро не можеш коментираш или можеш от понеделник до петък? Много обидно.. .Беше ми много приятно да ви чета.
Всеки, който иска може да пише и чете, но искаме да се чувстваме спокойни да коментираме и пишем без да ни се размахва пръст и да бъдем упреквани, че сме гледали и не сме обективни.
Харесвам и Бегюм и Сюрея. Не харесах как от идеята Емир да се запознае с баща си, Сюрея стана виновна, че не дава шанс Фарук и Бегюм да се съберат...Тази седмица, може ще стигнем до момента в който Фарук ще отговори на този въпрос пред Емир...
Виж целия пост
# 7
Хъъъммммм... аз също съм от новите в темата.
Писала съм и преди, че не се дразня на мненията и подсказките за бъдещи моменти, даже напротив. Да, достатъчно е да се сложат в спойлер заради тези които не искат да знаят. Винаги са ми били интересни чуждите мнения, защото са ми помагали да си сверя часовника относно моето мнение. Все пак и във филма и в живота хората сме различни, с различни възприятия, с различен житейски опит. Та, аз дори и в личния ми живот съм мислила или реагирала по начини, за които в последствие съм съжалявала или съм си променяла мисленето на база опит натрупан с годините.
Истината е, че не съм особено активна в писането, но ви четях с удоволствие... Моля, ако някой направи отделна тема за "Завинаги" или "Истанбулска невеста" както я наричате тук, да постне линк към темата и ще се пренеса там.
Благодаря.
Виж целия пост
# 8
Добър вечер.

Цитат
"тук да пишат само ветераните"

Не знам, къде е написано, че тук пишат само ветераните, но това не е мое мнение.

Ще цитирам мнението ми от първия пост:

"Всеки, който желае да пише или чете, споделеното без ограничения е добре дошъл. "

На мен никой не ми пречи, дори и участниците с различно мнение от моето. Но явно, че тези, които сме гледали "Истанбулска невеста" пречим.

Нямам спомен точно от кога започна да се излъчва сериала, но са изминали приблизително 4 месеца и все още не сме стигнали до половината на оригиналните епизоди. Ако БТВ не прекъсне сериала през лятото в най-добрия случай ще го гледаме до август, септември. И ние, които сме изгледали целия сериал, ще трябва да мълчим. Живеем в трудно време и не е необходимо да се натоварваме допълнително с ограничения. Отдавна не пиша за сериала, защото с наложените ограничения не ми се получава.....

На първа страница са сложени сериалите с участието на нашите патрони. В момента се излъчва "Черната роза" с участието на Йозджан Дениз и не виждам, защо да не трябва да попитам за предстоящи събития или да изкажа мнение.

Всеки сам за себе си да прецени дали ще пише и чете в темата. Нека да не търсим под вола теле.

Поздрав с една от любимите ми песни на Ози....https://youtu.be/rVpt2IIHV0Y

Благодаря на Бризчето за видеото Hug
Виж целия пост
# 9
Леле сега гледам какви конфликти са се завъртяли. Мога да направя една тема Завинаги, защото според мен заслужава да си има своя тема. Сериала ще го дават дълго и тн. Това го пиша без оглед на текущите пререкания, просто хаоса в темата може да се реши лесно.....и като влезеш да знаеш за какво ще четеш, все пак сериала ще го излъчват още дълго и би било по-удобно реално. Как мислите....казвайте и действам, нека всички сме доволни в крайна сметка.
Виж целия пост
# 10
Благодаря, La Catrala, действай. И аз бих я направила, но не знам как. Затова ще чакам с нетърпение новата тема. И, моля те, пусни линк за нея като е готова.
Виж целия пост
# 11
Здравейте момичета,
Нова седмица, нов късмет....Бъдете здрави...
Виж целия пост
# 12
Добро утро Hug

След кратка почивка сериалната седмица започва.

Никой не приема решението на Мурат и Бааде да се оженят. Есма обвинява Бааде, че е интересчийка и използва Мурат....
Облаците над Бааде се сгъстяват.  Предстои й да вземе решение да остане и да се бори за любовта си или да замине....
Ипек подготвя изненада  на Фикрет за рождения му ден, но й трябва публика......
Есма мисли, че причина за случващото се е връзката й с Гарип и му предлага да се разделят.....Слънчев ден и успешна нова седмица Flowers Four Leaf Clover
Виж целия пост
# 13
Добро утро и от мен! WinkHugГости Hug Ани Hug,благодаря за кафето със сладичкото и пожеланията за новата седмица!
Добре,че започват сериалите по телевизията!Събота и неделя да се чудиш какво да гледаш! Още не съм започнала някой нов сериал!Търся!  Wink
Скрит текст:
Поне да се затопли,че да започна да чистя прозорци и т.н.! Grinning
При нас духа много силен вятър!

Преди една година(на 6 и 7 април) се състояха концертите на Йозджан и Аслъ в ТелАвив/Израел!
Да си припомним....

https://vk.com/ask_icin?z=video364886245_456241530%2F70a9c6d334f … pl_wall_-87501705
https://vk.com/ask_icin?z=video-43059533_456241702%2F11b57ca495e … pl_wall_-87501705
https://vk.com/ask_icin?z=video-43059533_456241703%2Fd18caaf62f8 … pl_wall_-87501705

Предпазвайте се и бъдете здрави! Hands PrayHands PrayHands Pray

Хубав ден и лека седмица! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom
Виж целия пост
# 14
Злати, Ани Heart
Ето един прекрасен момент от ИН...


https://www.youtube.com/watch?v=jSHVP0ctBwY
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия