Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Вълнуващият свят на Animal Planet оживява в BILLA! Покажете ни своята колекция!

  • 3 672
  • 25
# 15
Не успях да използвам приложението ви, телефона ми е от 2017г., а много исках да изненадам дъщеря ми
Виж целия пост
# 16
Ние събрахме албума, но приложението не е съвместимо с нашите телефони. Събираме всички албуми на Билла от последните 10 год. и се зарадвах, че този е различен и забавен, но уви без това приложение си остава обикновен. Разочароващо е. Трябваше още в началото на рекламата да се казва, че не е за всички телефони.
Виж целия пост
# 17
Спечелила съм албум от Ваша игра във фейсбук преди 15 дни, но така и не се свързаха мен, въпреки няколкократните опити от моя страна.  В града ни няма Била магазин и в това положение няма как да пътуваме до областен град за да пазаруваме. А и приложението не става за всички телефони, така че не си заслужава. Прочетох много негативни коментари, въпреки много добрия замисъл.
Виж целия пост
# 18
И ние сме разочаровани. Детето с такова нетърпение очакваше албума. Имаме почти 100 различни стикера. Приложението се изтегли, но с нито един от телефоните вкъщи не могат да се сканират. Да сподели някой въобще успял ли е с това сканиране?
Виж целия пост
# 19
Здравейте, този албум е страхотен. Интерактивните и видео стикери са наистина добра идеа. Жалко е, че не могат да се ползват с повече модели телефони. От всички устройства вкъщи, тръгна само на телефон Samsung A8 (модел от 2018).
Вкъщи най-любими са ни видео стикерите. Особено 34 Лисицата.
Виж целия пост
# 20
Здравейте!
Ние също събираме стикерите от албума. Събирали сме досега и предишните албуми, заради дъщеря ми, а сега купих албума за сина ми.
За съжаление, основната атракция - интерактивните стикери не тръгват.
Аз лично не съм разочарова, защото албумът ще се разглежда дори само като книжка.
Но синът ми загуби интерес...
Трябваше да споменете в рекламата, че интерактивните стикери могат да се гледат само в ограничен брой устройства. Наистина некоректно от ваша страна!
Виж целия пост
# 21
Уважаеми екип на Билла, поздравления за идеята за албум animal planet, НО в осъществяването и сте се провалили. С телефон Шайоми от 2017 съм, нали не си мислите че ще го сменям за да сработят интерактивните стикери.
Разочарованието за децата е огромно.😤😤😤
Виж целия пост
# 22
Аз сканирах всички,които имам. Нямам проблем с приложението,но на едно от устройствата ни, въпреки че е нов модел не позволява.
Трябват ми само още 50 😀 стикера за да го попълним 😀😀😀
Виж целия пост
# 23
Здравейте, някой успял ли е да събере всички карти? Без значение, че не сме се регистрирали в играта. Направи ми впечатление, че 7 човека сме ги събрали, но никой от нас няма карта 141?!?
Виж целия пост
# 24
Здравейте, някой успял ли е да събере всички карти? Без значение, че не сме се регистрирали в играта. Направи ми впечатление, че 7 човека сме ги събрали, но никой от нас няма карта 141?!?
Ние сме ги събрали. Имам 141 дори на повтарящо.
Виж целия пост
# 25
Нямам всички карти,
но тази седмица спрях да пазарувам от Била.
Знам, че няма да се усети моята липса Joy,
но така го почувствах, така го направих.
Децата са разочаровани...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия