Редактирам се. Намерих си рецпетата на телефона:
50гр освежен стартер - 100% хидратация
350гр вода
500гр брашно (силно ми е брашното -13% протеин)
Смесвам закваската с водата. Добавям брашното и чаена лъжица сол. Смесвам на груба топка. Оставям за час на плота. След това започвам разтеглянията. Вдигам и сгъвам върху останалото тесто до гладка топка към 20 пъти мже би. Мисля че става ясно какво точно правя, че не мога да обесня по-добре Покривам и оставям за 45мин. И така още 4 пъти. Топката ми с всек изминал път се изглажда по-добре и правя по-малко разгъвания. Няколко може би. Само първия път правя повечеко докато се поизглади топката. След последното разгъване оформям на топка , поставям в съд и оставям на плота до сутринта. На сутринта както казах е втасало. Местя в банетона, който съм поръсила с оризово брашно, като преди това го разтеглям още веднъж да оформя. Прибирам в хладилника до вечерта. Вечерта пека. Пробвала съм как ли не - и в предварително загрята фурна и в не загрята. Резултата е един и същ. Но съм пекла винаги покрит. 55 мин. Сега последния път пробвах половината време покрит, половината не покрит. Пак лепне.