Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Златен талон

  • 511
  • 3
Привет! Някой скоро да си е подавал документи за златен талон? Може ли да споделите информация какво се изисква и как минава процедурата? Предполагам, че се попълва заявление, но на място ли ти го дават или можеш да го изпринтиш и попълниш вкъщи? Става въпрос за гр. София.
Благодаря!
Виж целия пост
# 1
Аз. Нищо не се иска. Смених си шофьорската книжка и си подадох документите съвсем нормално, а жената на гишето като ме въведе в компютъра ми каза, че съм била имала право за златен талон и ме попита дали искам. Казах, че що пък не и единствената разлика беше, че доплатих май 4 лева, или 2 беше... Все едно, на практика нищо не съм правила.
Виж целия пост
# 2
6г без нарушения май беше и 5лв. Гишето е отделно и няма опашка. Аз вадих само талон.
Виж целия пост
# 3
10 години без нарушения, 5 лева се доплащат и всяко подновяване на книжката се плащат 5 лева отгоре, ако все още имате златен талон. Честно казано не виждам смисъл в него, защото той спестява точките при първото нарушение, но не и глобата. А вече в правилника се налагат много високи глоби, а за много малко нарушения се взимат точки.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия