Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 4

  • 34 594
  • 815

Анкета

Коя двойка искате да спечели?

Опции:

“Един за друг” е новият риалити формат на NOVA. 12 двойки ще заложат на силната връзка помежду си, за да докажат, че когато са заедно, са непобедими. Колко добре се познават и дали ще се променят отношенията им, зрителите ще проследят от 22 февруари в ефира на NOVA.

Водещ на „Един за друг“ ще бъде Емил Чолаков, когото зрителите ще видят в неочаквана роля. Той ще преживява с двойките всяка емоция и ще върви заедно с тях по пътя към успеха.„Винаги съм чакал това приключение. То ще бъде нещо напълно различно както за зрителите, така и за мен, но се чувствам  комфортно в тази роля, защото предаването ще бъде много истинско. Нямам търпение да се впусна в това изживяване, заедно с участниците, да наблюдавам от първия ред как минават през предизвикателства, които ще ги променят, ще ги правят по-силни - може да науча нещо ново и за себе си“ - споделя Емо Чолаков.

Риалити форматът „Един за друг“ ще постави пред сериозни изпитания участниците - ще провокира техните взаимоотношения, ще разбие клишетата за мъжете и жените, ще постави темите за доверието и любовта и ще провери колко е важно да познаваш добре партньора си.

В състезанието всяка двойка ще се бори за наградата, опитвайки се да бъде по-добра от другите. На финала на незабравимото преживяване двойката-победител може да спечели от 50 000 до над 100 000 лв.  

Повече от 2 000 души са регистрираните за кастинга на предаването, като възрастовата граница на желаещите да се включат във формата е от 18 до 70 години. Избраните за участие двойки ще съжителстват заедно повече от месец и ежедневно ще подлагат на изпитание чувствата си.

Всеки уикенд пред очите на зрителите участниците ще преминават през полярни емоции и ще разкриват неподозирани до този момент качества както за себе си, така и за своята половинка. За някои откритията ще са приятна изненада, за други – горчиво разочарование. Важното обаче е, че на финала на „Един за друг“ любовта ще победи.Не пропускайте „Един за друг“ всяка събота и неделя от 20:00 часа по NOVA!

ФБ

Официална страница

Виж целия пост
# 1
Мерси за темата, Смайли!

Гласувах за Кики и Емо, но ще се радвам за всяка от останалите двойки, без Божидара и Деян.
Виж целия пост
# 2
Не мога да разбера, защо е нужно по средата на разговора за днешния епизод, да се пуска нова тема! И миналата тема пак така...
Е, благодаря за новата тема, обаче ще си остана с недоумението от това. Thinking
Виж целия пост
# 3
Мерси за темата.
Гласувах за Елена и Пламен.
Всички са ми малко или много симпатични, с изключение на Божидара.
Виж целия пост
# 4
Гласувах за Емо и Кики, но другите ми фаворити са Искра и Данчо.

Благодаря за темата.
Виж целия пост
# 5
Искра и Данчо са ми фаворити, за тях гласувах.
Следващата игра с виковете на любимия как ви се струва? Ако знам, че мъжът ми дори да умира няма да реве така, аз бих се усъмнила че е номер на продукцията.
Виж целия пост
# 6
Не мога да разбера, защо е нужно по средата на разговора за днешния епизод, да се пуска нова тема! И миналата тема пак така...
Е, благодаря за новата тема, обаче ще си остана с недоумението от това. Thinking

Преди да започне епизодът днес, бяхме на стр. 48 и беше рано за пускане на нова тема. Старата вече стигна 53 страници, а отчетните теми се заключват на петдесетата страница. Изчаках да свърши епизодът, за да пусна нова тема.

Спазвам правилата на форума.

И миналата тема пак така...

Това абсолютно не отговаря на истината. Предишната тема е пусната на 31 март /вторник/.

https://bg-mam.ma/p/1197255/40476445
Виж целия пост
# 7
явно доста маски ще паднат оттук нататък. Всъщност се оказа, че Мартин пръв е казал, че Емо е с привилегии, но си затрая когато Божидара го каза пред всички.
Виж целия пост
# 8
Благодаря за темата. Гласувах за Искра и Йордан, ще се радвам те или Елена и Пламен да спечелят. 
Ами не беше ок днешния епизод, не ми хареса, играта беше глупава, а и тази интрига, която се развъртя накрая ...
Божидара си доказа пак, че не умее да губи, иска да е първа и да печели на всяка цена, не приема, че може и да не е права. Може да е умна, но определено е и голям манипулатор.
Виж целия пост
# 9
Те щото всички други с радост приемат загубите си.
Виж целия пост
# 10
Гласувах за Емо и Калина, симпатични са ми, както и Елена и Пламен. Божидара ми е изключително неприятна, мисли се за умна манипулаторка, но всъщност е посредствена тарикатка, че и злобна на всичкото отгоре. Надявам се да не спечелят те.
Виж целия пост
# 11
Аз съм абсолютно сигурна, че оттук нататък ако Кика и Емо са на елиминации ще ги изхвърлят с удоволствие. Те сами си казаха, че са изолирани от другите и че шушукат зад гърба им. Всъщност Кика, а май повече Емо са причина за всички тези интриги. А Пламен, голяма работа, прати ги при Божидара и Деян. Ткива искри прехвърчат между двете двойки, че още малко и въздуха ще се взриви.
Виж целия пост
# 12
Блaгодaря зa новaтa темa.
Глacувaх зa Емо и Кики.
Божидaрa докaзa, че не е оcобено умнa, оплете cе в рaзcъждениятa cи, дaже и Дидо не я рaзбрa. Не я хaреcвaм никaк, но в cледвaщaтa игрa имa шaнc, тип милитъри е, точно кaто зa нея Stuck Out Tongue Winking Eye Дa изпозacтреля вcички и дa cпечели , тa дa мирне.
Кaлинa не е глупaвa , поне не толковa колкото Aнcелитa. Aнcи милaтa, тaкивa думи вaди от бедния cи речник, дa cе чудиш дa cе cмееш или дa плaчеш. Зaщо Плaмен изглеждaше тaкa, нa крaя нa предaвaнето? Очите му бяхa подпухнaли, дaли не беше ядоcaн, че е предпоcледен?
Емил е много урaвновеcен и възпитaн, типичнa Девa. Дaно тaзи премереноcт в тяхнaтa двойкa ,ги нaпрaви победители!
Виж целия пост
# 13
Божидара днес показа колко злобна женица е. Това, че Кики и Емо били побутвани от продукцията е смешно, защото вчера в играта с чорапите точно на Божидара момичето имаше съвсем малко червено по чорапите и Емо го прие, но нямаше други присъстващи от участниците. Защо Божидара не им каза после на останалите, че са й приели задачата макар и да не е била точно изпълнена? А ги настройва срещу Калина и Емил... големи стратегии и схеми върти и накрая се омота. А за Деян нямам думи - адвокат, а да не може да си каже мнението и да мълчи като пън.
Виж целия пост
# 14
Гласувах за Искра и Йордан, те са моите фаворити. Спокойни, уравновесени, харесват ми като двойка, като излъчване и като съзтезатели. Ако не те, съм за Елена и Пламен. Божидара не ме дразнеше до днес, по-скоро си мислех, че държанието й е породено от спортна злоба например, просто не ми се набиваше толкова в очите. Но днес направо ми опротивя. Страшна злоба... завист, интриги, манипулации... ужас. Яд ме е, че ги оставиха. А Деян - съчувствам му, но в крайна сметка той си я е избрал.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия