Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Романтична изненада Варна място?

  • 3 971
  • 4
Здравейте, дами. Момиче/жена на 22 години съм и имам следния въпрос към Вас: утре приятелят ми има рожден ден и съм си намислила да му направя романтичен пикник изненада, но на конкретно място - покрива на някой блок, за предпочитане с гледка към морето. Проблемът е там, че не знам такива блокове във Варна. Ако някоя от вас знае и желае да  ме упъти или да се включите с други идеи ще съм много благодарна. Simple Smile
Виж целия пост
# 1
Щях да питам дали си на 15години. Много глупава идея. По - добре измисли нещо друго предвид обстоятелствата  и годините си.
Виж целия пост
# 2
Такива неща правих в осми клас. На тази възраст би трябвало да имаш по добри идеи. А и безцелно шляене по покривите в сегашната обстановка не е най-добрит вариант, освен ако не искаш да му подариш и една глоба за рождения ден.
Виж целия пост
# 3
Не мисля, че ще пречим на някого на покрив Simple Smile доста по-добре отколкото парк, море или каквото и да е друго място с обществен достъп. Аз имам и други идеи, но човекът си има лична връзка с покриви и знам, че това ще му хареса най-много. А и както казах, съм отворена и към други идеи..стига да не са комерсиални като вечеря на свещи и тн.
Виж целия пост
# 4
То вече късно май... но все пак и аз да кажа...
Идеята не е лоша, но пък наистина е трудно да се намери достъп до покрив. Много входове вече се заключват, отделно самата врата към покрива също се заключва почти винаги. Някъде даже има нужда и от стълба, за да се добере човек. Отделно, по много от равните покриви из града често има чайки, които могат да развалят удоволствието.
Но така де.. на мен не ми се струва глупава идеята. Щом това ви е романтично - правете го.
И поздрав https://www.youtube.com/watch?v=BgC9ktMMbYE
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия