Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Хигиената е наш приоритет. Запознайте се с продуктите на BOSCH!

  • 5 436
  • 218
Добрата хигиена е задължително условие за уютната атмосфера в един дом. Спазването на хигиенни мерки не само ни кара да се чувстваме добре, но и предпазва от развитието на редица вируси и инфекции.

Мисията на BOSCH е да осигури максимална чистота и комфорт у дома. Затова ви представяме нашите решения, които ще ви помогнат да се радвате на висока хигиена вкъщи и се превръщат в незаменими помощници.

Вакуумният пасатор - решение за стерилно и дългосрочно съхранение на храна

Когато пазаруваме, често се изкушаваме да купим прекалено много храна, която впоследствие не успяваме да консумираме навреме. Решението да не хвърляме храна е да използваме пасатор с вакуумираща система. Tя премахва въздуха от съдове и торбички за многократно съхранение на продукти или вече приготвени храни и така увеличава тяхната трайност. И още – херметично затворена храна означава чиста храна. А с пасатора пюрираме лесно плодове и зеленчуци, приготвяме смутита, супи или пюрета и сме сигурни, че домашно приготвената ни храна е здравословна и ще ни даде необходимата енергия.


Перящите прахосмукачки - решение за цялостно почистване

Повечето хора се уморяват още преди да започнат с чистенето, представяйки си колко време ще им отнеме да почистят с прахосмукачка, а после - килимите, матраците, дивана и всичко останало с гъба или четка. Или да закарат килимите за пране, но нека бъдем честни – колко пъти в годината ще го направите и колко ще ви струва всичко това? Решението е в перящите прахосмукачки: уред 3в1 за сухо и мокро почистване - почистват всички видове подови настилки, изпират килими и засмукват дори течности.Пералните с ActiveOxygen - решение за отстраняване на 99,99% от бактериите и микробите

Повечето възприемат пералните просто като средство за отстраняване на мръсотия и пот от дрехи и домашен текстил. Те обаче имат една важна задача, която осъзнахме през изтеклите 2 месеца - да унищожават бактерии. Дрехите са като втора кожа и ако не са хигиенично почистени, крият рискове за нас и пренасят зараза за околните. Те често обаче са изработени от деликатни тъкани, които не се перат на висока температура. Пералните с технология ActiveOxygen отстраняват до 99,99%* от всички бактерии и микроби, дори при пране на ниски температури, без никакви вредящи на тъканите и цветовете химически препарати. При тази технология активният кислород се използва за предварително третиране на прането при стартиране и още веднъж преди последното изплакване.
Включете се в дискусията на BOSCH!

Споделете с нас: Променихте ли начина, по който поддържате хигиената у дома и какво включва вашата настояща рутина?

Вярваме, че дискусията за хигиената е важна за всички нас и очакваме отговорите ви с любопитство.
Скоро очаквайте да публикуваме още интересна и полезна информация за уредите, които ще направят дома ни по-чист и приветлив.

#BOSCH
#ХигиенатаЕНашПриоритет
#ТехникаЗаЖивота
# 1
Като цяло не, но деси фекцирам пп-често коридора и си слагаме дезинфектант. Ако това положение се задържи още време, предполагам,Че тези нови "навици" ще ми станат ежедневие.
Виж целия пост
# 2
Малко да, дезинфекцирам дръжките, ключовете, контактите и тн. Подът по принцип го минавам с препарат, в който има алкохол.
Виж целия пост
# 3
Така и така си бяхме дълго вкъщи, единственото , което правех по цял ден е да чистя и готвя.При тази пандемия и тези препоръки за дезинфекциране- само това върших цял месец.
Виж целия пост
# 4
Плотове ежедневно, дръжки, ключове на лампи са нещата които сега са ми “в повече”. Другото почистване си го правех и преди.
Виж целия пост
# 5
Започнах да ползвам дезинфектант за пране всеки път щом пусна перялня. Също минавам с препарат дръжките на вратите. Почиствам пода с препарат в по-силна концентрация от преди.
Виж целия пост
# 6
Дезинфекцирам около входната врата и всички закупени продукти/опаковките им/.
Виж целия пост
# 7
Чистя както обикновенно. Единствено пера дрехите по- често, ползвам платнени торби за пазар, които след всяко пазаруване също пера.
Виж целия пост
# 8
Нищо не съм променила и няма какво да променям. Пускам пералня, прахосмукачка, бърша пода, мия си чинийте, ръцете, зъбите, къпя се-всичко както преди. Дезинфектанти за ръце почти не използвам, защото те нарушават естествената защита на кожата. Вируси и бактерии е имало и ще има. Здрав дух в здраво тяло желая на всички!
Виж целия пост
# 9
Промени се преди няколко месеца, взех си прахосмукачка робот и сега ежедневното чистене е облекчено много-докато си сложа яденето да се готви, и е изчистено.След това минавам с моп, и готово...
Виж целия пост
# 10
Нищо не съм променила, вкъщи не дезинфекцирам. Ползвам нормално препарати както и преди. Като излезем навън ползвам дезинфектанти за ръце.
Виж целия пост
# 11
Не сме променили кой знае какво. Не дезинфекцираме вкъщи.
Виж целия пост
# 12
По скоро не. Чистя така както и преди си чистех. С две малки деца, куче и заек у дома чистенето е ежедневие
Виж целия пост
# 13
Единственото, което съм променила е по-честата дезинфекция на дръжки на врати, ключове на лампи, плотове.
Виж целия пост
# 14
Промени се от гледна точка на това , че сега дезинфекцирам дръжките на вратите , нашите ръце третираме с дезинфектант ежедневно по няколко пъти , използваме белина в общите части на входа .
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия