Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отказ от кърмене

  • 764
  • 16
# 15
Силно се надявам да намерите сили и начин да се справите с това, пред което сте изправена и съжалявам, че близките не ви разбират. Не се поддавайте на чувството за вина. Кърмила сте достатъчно дълго, това беше и моят желан първоначален срок, който за съжаление не можах да спазя 😂 най-важното е да се избавите от депресията и да се радвате на бебето си. Без значение с какъв произход е млякото му. Да не говорим, че то вече сигурно приема и друга храна. Стискам палци!
Виж целия пост
# 16
Първата ми реакция беше да помисля: "Ами бебето? Какво би предпочело то?", но това е типично за мен.
 Когато прочетох "Просто имах нужда да го споделя на някой, защото ми тежи и всеки ден да плача, когато всички спят заради това", втората ми реакция е да те гушна силно и да ти кажа, че знам как се чувстваш. Намери с кого да говориш - приятелка, която не съди, близки роднини, които са ти най на сърце, специалист... Дори и да не говориш точно по тази болезнена за теб тема, вкарай слънчице и усмивки в дните си и лека-полека чувствата ти ще се прояснят, подредят и успокоят.
Относно кърменето... Каквото решиш ТИ! Успех!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия