Тренировки в домашни условия - 104

  • 30 118
  • 740
# 690
Благодаря за отговорите за Les Mills,  утре ще проуча нещата.
И аз си представям такава ситуация при Звезди. Ще стискам палци да мине наистина по мед и масло, както и досега.
Моя приятелка с първото дете при появата на контракции вечерта, решава че не иска да прекъсва съня на мъжа си, отива да измие хладнокръвно банята, взима си вана, на зазоряване го буди и му казва да се избръсне и чак на сутринта потеглят за болницата. Всичко това в опит да не отиде прекалено рано и да трябва да лежи само и да чака.
За днес правих cardio от 3та седмица на 80 ДО. Тренировките от 80 ДО не ме оставят без дъх, но бавно и сигурно така ме изпотяват, че накрая реки текат от мен. А може пък и да беше топло днес.
Виж целия пост
# 691

Моя приятелка с първото дете при появата на контракции вечерта, решава че не иска да прекъсва съня на мъжа си, отива да измие хладнокръвно банята, взима си вана, на зазоряване го буди и му казва да се избръсне и чак на сутринта потеглят за болницата. Всичко това в опит да не отиде прекалено рано и да трябва да лежи само и да чака.

Мхммм, и аз така. Оставих милото да спи след бурен секс (e, колкото позволяваха моите габарити все пак Satisfied), а аз си засичах дали са редовни и през колко време са ми контракциите, да не би да е фалшива тревога. Нищо, че терминът ми беше минал предния ден. Нещо не ми се вярваше, че раждам! Laughing

Днес сме на кратък преход по ниското, дано не ни вали и гърми. Smiling Imp
Виж целия пост
# 692
Вчера ми пристигна обръчът, който поръчах от OLX, защото Декатлон все още не зарежда. Въртях 5 минути и така ми загря корема, чак не очаквах. Обаче е някакъв с масажиращи части, направи ми и синини 😳 Днес за въртенето ще сложа някой суитчър на ММ. Вчера гледах разни каки в YouTube, някои правеха клекове, докато въртят обръчи 😳
Виж целия пост
# 693
Хм, обръч за художествена гимнастика няма ли в Декатлон? По-удобен е.
Виж целия пост
# 694
Хм, обръч за художествена гимнастика няма ли в Декатлон? По-удобен е.
Не съм сигурна, че обръчът за художествена гимнастика ще свърши същата работа. Този е доста по-тежък, 1.2 кг.
Виж целия пост
# 695
Умишлено не взех с масажиращи части. Удобството е основен критерий, защото оптималното време за въртене на кръста, за тренировка с обръч, е 30-40 мин. Синините не са ок, също. Не те убеждавам, ще си прецениш.
Виж целия пост
# 696
Аз съм горд собственик на гребен тренажор, който идва дорбре в пренаселения с разпиляни играчки дом. 3 месеца докато почистя място за тренировка и науча с децата... +4 - 5 кг съм. Та така, възлагам му надежди. Засега греба по 5 км, за около 31-32 мин на средна степен и след това се качвам на кроса за 5 мин. Трябва да кажа, че ще открия телевизията или аудиокнигите в скоро време..
Виж целия пост
# 697
Аз съм горд собственик на гребен тренажор... Засега греба по 5 км, за около 31-32 мин на средна степен и след това се качвам на кроса за 5 мин. Трябва да кажа, че ще открия телевизията или аудиокнигите в скоро време...
Честито!!!
... със сигурност ще ги откриеш! Grinning

Още нещо е много забавно на крос или гребен... секунда да потърся!
Tова е просто йога за мозъка, докато си правиш уъркаута!A това ми е едно от най-любимите rowing buddies Simple SmileA този е другия Wink

Полезно!И нещо много интересно, макар и нерелевантно за нас! Oсвен всичко споменават базата в Белмекен, България Grinning

Виж целия пост
# 698
Ооооо гребен тренажор ,честитоооо 😍
За днес endurance & agility от препа.
Виж целия пост
# 699
Агент, това всъщност е донякъде реалистичен сценарий. От болницата са ми казали, че ме искат два часа след започването на контракции през 10 минути. Тя самата е на 10-15 минути път. Багажът ще е готов, надявам се, т.е. час и половина ще трябва да се запълни с нещо. Но като не знам колко ще са болезнени, не смея да обещавам отчет.
За днес - тренировка от рекламна серия за кростренажор с Ейми Диксън и Том Холанд.
https://youtu.be/Csefv4ToX5k
Виж целия пост
# 700
Winder, честит уред! Много книги да изслушаш и много филми да изгледаш с него!

Звезди, сега ако не се отчетеш един ден, ще решим че вече си родила 😂 Аз до последно работех, и двете деца трябваше да бъдат "изгонени," така че не успях да преживея среднощните пътувания до болницата.

Някой правеше програмата на Heather Robertson - може ли отзиви, моля 😎

За днес - каране на колело, плуване и бягане.
Виж целия пост
# 701
Много ще внимавам вече какво се заричам... направо нищо вече няма да се заричам.
Обяснявах с пълната убеденост на кукувица, как видиш ли, аз ще съм фитната бременна и специално за повода ще отслабна... точно преди да видя двете чертички качих 4 кг, нося се по улиците с грацията на мини булдозерче, а ако в продължение на два дни нещо не ме боли или не повръщам, се чудя жива ли съм изобщо.
Снощи си казах "Е, днес си почина, утре е ден за тренировки" и заспах в мечтание как днес преди рожденият ден на сестра ми ще тренирам. Всичката тая увереност се запази до 3 през нощта, когато се чудех кое ще ми отнеме по-малко усилия - да си остана в банята (и евентуално да умра там) или някак си да се замъкна до леглото.
около 20 години мечтая за ремонта, който правим в момента и си разглеждах мебели, стилове и тн. Около 4 години седях на Ф и обяснявах, че "АЗ БРЕМЕННА РЕМОНТ НЯ МА! да правя". Сега само се моля да свърши докато родя и евентуално нещо накрая да ми хареса как е станало, защото ми е толкова все тая какво се случва. Стига да имам легло и кафе машина, изобщо не съм трогната от интериорни решения...
Така де, лирическо отклонение, за да кажа че и днес със шкембата ще почиваме.
Виж целия пост
# 702
Здравейте! Извинявам се, ако въпросът ми не е за тук, но не знам къде да го задам Simple Smile Досега имах най-обикновена постелка за упражнения/йога, но вече й се вижда краят и бих искала да попитам, ако някоя от вас има препоръки Simple Smile
Виж целия пост
# 703
Ползвам текстилна подложка за йога, върху обикновена такава.
Мисля, че няма значение каква е подложката.
Между другото, пързалянето на ръцете не винаги е най-лошото нещо, така коремните мускули работят повече.
За Мост/Урдва Данурасана се местя на килима обаче.

Отчитам 1 час йога за таз, навеждания назад, и инверсии (самостоятелна практика)
Скрит текст:
Виж целия пост
# 704
За вчера замених хийта от програмата на ФБ с кардиото от АЛМО. Много харесвам кардиото от ъбсешъните и досега не съм намерила друго, което да ми пасва така.

Постелки имаме няколко, но най-удобни са едни дебели от Джъмбо.  Не ме болят коленете и опашката на тях. Приличат на гума.

Дух, аз пък преди да имам дете се заричах за разни неща и после голяма част от тях бяха разбити на пух и прах🙃Както ММ се шегува, след детето нищо не е същото.
Помня, че аз само спях във 2 или 3ти месец, защото ми беше много ниско желязото и нямах никакви сили.
Дано болките ти да изчезнат и да може да си отдъхнеш малко.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия