Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Образователен Говорилник - bug 4. We are working on it.

  • 12 907
  • 771
# 765
Всичко това се дължи на абсурдната политика на делегирани бюджети, парите следват ученика и прочие простотии. На липсата на всякаква полезна мисъл в единствената мозъчна клетка в МОН по отношение на образованието в обезлюдяващи и ниско развити региони. И, че именно там са необходими огромни усилия не да правят от учителите пъдари кое цигане се води фиктивно посещаващо училище, а да работят в гетата активно и непрестанно.
Виж целия пост
# 766
последно на Шарки теорията каква е - че им подсказват или че предварително им дават темите? защото в пост 677 и 679 казва точно второто, което събуди недоумението у Бърди, и у мен
Виж целия пост
# 767
По БЕЛ за есето се знае автора предварително (поне един ден по-рано). На матурите по другите предмети се подсказва (или както там се нарича практиката да се подават готови верни отговори).
Виж целия пост
# 768
Навремето за пари можеше да разбереш темите по химия и биология в МУ, вечерта преди изпита. Защо сега да е различно?
Виж целия пост
# 769
И сега невероятно, но факт...има школи, които, изненадващо или Не, предния ден насочват вниманието на курсистите си в много точна посока.  
Според мен ги има и двете. И изнасяне на инфо, и подсказване.
Виж целия пост
# 770
Лошото е, че ни звучи като най-нормалното нещо...
Виж целия пост
# 771
Много минорно взе да става. Нека пренесем дискусията в следващата тема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1221547
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия