Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пролет слънчева е вече, все по-силно рита Августинското човече! <3 Тема 5

  • 13 663
  • 729

Анкета

Заглавие за следващата тема

Опции:

* Гласуването приключено: сб, 30 май 2020, 08:44

# 720
Аз ще раждам със секцио ама хич не ми трябва мъжът ми там Simple Smile
Предният оът изживяването беше страхотно като чух детето как изплаква, но после настана една скука..докато вземат материала за стволовите клетки, докато ме зашият, докато ме върнат в стаята. Simple Smile Та, ще преживея и без него.


Мале, възхищавам се на спокойствието ти. Моето раждане също се налага да е секцио по мед.причини. Умирам си от страх. МП ще спи при мен в болницата, ако до тогава разрешат мъжете да присъстват.
Виж целия пост
# 721
Ако второто раждане е като първото съм сравнително спокойна. Макар, че ако ме беше видяла в залата- тресях се от адреналин, слагаха ми дори допълнително упойка и ме молеха да се успокоя, за да ме зашият.
Когато детето се роди, естествено се разплаках и лекаря каза, че това са най- лечебните и ценни сълзи. Като цяло.. екипът беше страхотен и ми помогнаха да мина през това леко.
Виж целия пост
# 722
Future health.
Миналата седмица подписахме вторият договор
Благодаря! И ние към тях се насочихме. Simple Smile
Виж целия пост
# 723
За срама съм съгласна Smiley В този момент кой ли няма да наднича там, та аз от таткото да се срамувам... Иначе си мисля, че никой няма да се занимава с това къде гледа той.

Marayah, интересно ми е дали ще устискат да не погледнат Satisfied

Моят като ми познава нрава, не мисля, че ще посмее. Sweat Smile
Иначе всеки татко се притеснява, че не може да направи нищо докато ние се мъчим, освен морална подкрепа.

Довечера ще направя новата тема. Simple Smile
Виж целия пост
# 724
Току що се връщам от преглед. Бебето е добре продължава да върви с 1 седмица напреда. Днес съм точно в 25 седмица обиколката на коремчето е 22 см и по ехограф тежи 887гр, но каза че е 800 заащото винаги имало +и -.
Виж целия пост
# 725
За мен бащата няма място в родилна зала. Този момент си е само за майка и бебе. 
В болницата която ще раждам се плаща присъствието на придружител. Ако си секцио гледаш през прозореца на вратата, ако си нормално влиза вътре.
В Испания от дружка знам, че предлагат огледало да се гледаш докато раждаш. Open Mouth
Виж целия пост
# 726
Мислих да го взимам с мен на раждането, за да снима, но като го знам какъв е приказлив и обича да дава акъл, по-добре не. Ще питам дали може да си взема телефона вътре и някоя сестра да снима. Искам да си имам спомени от този момент.

Да ви питам, може ли количката да се ползва само със столче за кола? Удачно ли е за по-дълги разходки? Решила съм да го нося на слинг или раница и не знам дали ще ми трябват всички кошове. С този за кола ще ми е най-удобно, но не знам дали е удачно.
Виж целия пост
# 727
Темма, не виждам проблем да си вземеш телефона  да помолиш някой да снима. Simple Smile
За слинга и аз смятам да си взема такъв, но още не знам какъв.
Виж целия пост
# 728
temma, столчето за кола се ползва само за кратки периоди, препоръчителното е до 1.5 - 2 часа, защото възпрепятства до някъде нормалното дишане на бебето Hands V  Така че не е удачен избор за разходки Simple Smile
Виж целия пост
# 729
Новата тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1218485.new#new , а утре ще допълня и списъка. Flowers Hibiscus
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия