Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Изцеление чрез молитва

  • 1 122
  • 4
Здравейте, не знам дали темата ми е за тук, но ако не е моля админа да я премести. Вчера една приятелка ме заведе да ми четат молитва за здраве във един малък параклис на Лаута в Пловдив. Там имало икона и мощи на света Матрона Московска и имало много излекувани. Тъй като имам сериозни здравословни проблеми се съгласих да отида. И друг път съм ходила на църква и са ми чели молитва за здраве,но вчера след молитвата се почувствах зле и още ми е така. Въпросът ми е някой ходил ли е в този параклис, има ли впечатления или да се е излекувал. Интересува ме нормално ли е да ти стане зле. Ще бъда много благодарна ако споделите. Благодаря!
Виж целия пост
# 1
На лекар ходите ли за здравословните проблеми, или разчитате основно на молитви?
Виж целия пост
# 2
На лекар ходите ли за здравословните проблеми, или разчитате основно на молитви?О да да, разбира се! Имам диагнози, изследвания, снимки, всичко даже планирам операция. Тази молитва беше за да мине всичко благополучно със операцията. Проблемите които имам няма да изчезнат без нея.
Виж целия пост
# 3
Пожелавам Ви здраве!
Неразположението има връзка със заболяването, а не с църквата. Може и да сте се развълнували.
По-добре приятелката да ви вдъхва кураж и спокойствие, а не да организира разходки до чудодейни църкви, манастири, параклиси и т.н.
Кое им е по-чудодейното от това да се молите у вас?
Виж целия пост
# 4
Разликата между това да се молим от вкъщи и на такова място е пряко свързана с егрегора, който работи на самото място. Ако не знаете, какво означава егрегор това е обединение на 2 или повече енергии с обща цел и идея. Така семейството има егрегор, църквите имат егрегор, футболните запалянковци също имат егрегор и така често на футболните мачове стават безредици, ако някои от запалянковците имат агресия и искат да създават проблеми и така чрез егрегора, който е създаден там, това желание започва да се предава и на другите. Щом сте се почувствала зле и това е продължило после  според мен може да означава 3 неща. 1- имате енергиен проблем и тогава на това място се засилва ефекта, за да ви се покаже, че трябва да направите нещо по въпроса и това е свързано с вашата духовност. 2 - енергията на самото място не е добра и затова подсилва вашите неблагоприятни симптоми. 3 - това е вид криза, която е свързана с изцелението. Защото е известно, че всяка една болест има момент на криза, която като вид достигане на най-долнатас точка и след това започва процес на подобряване.
За мен най-подходящото място за молитва е природата и най-вече планинските места, защото там въздуха е по-чист и въобще там има чистота, която в града не може да съществува. Другия подходящ вариант за молитва е дома. Тялото е храма на душата и следователно човек може да се моли абсолютно навсякъде, стига да се чуства добре.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия